Coșul este gol. Adăugați un produs

Ocean Microfer 250ml sirop

258,02 lei
266 lei
Adaugă în coş
Ocean Microfer

Sirop 250 ml

Generație nouă a suplimentelor de fier!

**Lipofer este o formulă de fier patentată a companiei Lipofoods.

Ingrediente: Apă deionizată, melasa de struguri, lipofer (amidon de porumb, pirofosfat feric, hidroxipropil metilceluloza, lecitină), agent de îngroșare: gumă de xantan, conservant: (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu).

Lipofer este o sursă microincapsulată, micronizată, modificată astfel încât să depășească efectele adverse, să crească absorbția fierului, să mascheze proprietățile organoleptice neplăcute ale acestuia și să reducă iritațiile gastrice asociate consumului de fier.

Indicații:

Siropul Ocean Microfer conțin fier în formă de Lipofer având solubilitate înaltă, ceea ce înseamnă că este ușor digerat fiind minime efectele secundare precum dureri abdominale, balonare sau constipație care de obicei pot fi întâlnite în cazul suplimentelor de fier. Biodisponibilitatea Microfer sirop din moment ce a fost ingerat este foarte înaltă, suplinind rapid fierul în celulele sanguine. Fierul este un element constituent al organismului, fiind necesar pentru formarea hemoglobinei si pentru procesul oxidativ al țesuturilor vii, pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Mai mult de 80% de fier din organism este implicat în producerea de celuler roșii în sânge. Fierul este de asemenea un component important al mioglobulinei, enzimelor heme, cum ar fi citocromul, catalasei, peroxidazei, enzimelor metalo-flavoproteice,incluzind oxidaza xantinei si oxidaza enzyme mitocondriale alfa glycerol fosfat.

Datorită formulei microincapsulate, siropul Microfer posedă cea mai înaltă biodisponibilitate, nu are gust metalic, nu se oxidează, nu provoacă înnegrirea smalțului dentar.

Mod de administrare:

Consumul zilnic recomandat este de 2,5 ml pentru copii începând cu vârsta de la 1 an și pentru adulți, în timpul mesei sau imediat după masă, conform recomandării medicului.

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substituent pentru o dietă variată. – A nu se depăși doza zilnică recomandată. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – A se păstra în ambalaj original, la temperaturi ce nu depășesc 25oC. – A se consulta cu medicul în timpul sarcinii și alăptării. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar. Nu este medicament. Nu se utilizează în scopul tratării sau prevenirii bolilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Turcia
  • Article 104009
  • Producător Nuvita Ilac
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat