Coșul este gol. Adăugați un produs

AVENT Set starter nou-născut (biberon-4 buc., suzeta transparenta, perie) (371/00)

Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.
Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.
Design inovator cu două supape conceput să reducă colicile şi disconfortul, direcţionând aerul în biberon şi nu în burtica bebeluşului.
Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de strâns în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului tău.
Tetina ortodontică şi pliabilă a bebe-suzetei transparente respectă dezvoltarea naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor copilului. Toate bebe-suzetele noastre sunt fabricate din silicon şi sunt insipide şi inodore.
Noul biberon Philips Avent Natural este compatibil cu gama Philips Avent, cu excepţia biberoanelor şi a mânerelor de ceşti Classic. Te sfătuim să utilizezi biberoanele
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Avent
  • Article 85 754
  • Producător Avent
  • Țara producător Marea Britanie
Adăugat