Coșul este gol. Adăugați un produs

Rotocalm sol. 100ml

98,94 lei
102 lei
Adaugă în coş
Rotocalm-Eladum

1 flacon conține:



Extract fluid de mușețel – 50 ml

Extract fluid de gălbenele –25 ml

Extract fluid de coada-șoricelului – 25 ml.

Rotocalm-Eladum manifestă acţiune antiinflamatoare locală, posedă proprietăţi hemostatice şi spasmolitice.



Indicații: La adulţi – maladii inflamatorii ale mucoasei cavităţii bucale şi parodontului de diversă etiologie.Maladii inflamatorii cronice ale tractului gastrointestinal (în cadrul tratamentului complex).



Mod de utilizare: Rotocalm-Eladum se utilizează sub formă de soluţie apoasă, care se prepară înainte de utilizare prin adăugarea 1 linguriţe de ceai de Rotocalm-Eladum la 1 păhar de apă fiartă. În caz de toleranţa bună doza poate fi crescută până la 3 linguriţe de ceai la 1 păhar de apă fiartă.



În afecţiunile mucoasei cavităţii bucale soluţia de Rotocalm-Eladum se utilizează sub formă de aplicaţii topice (timp de 15-20 min.) sau gargarisme (1-2 min.) de 2-3 ori pe zi timp de 2-5 zile. Tratamentul afecțiunilor parodontului se va efectua după înlăturarea depunerilor dentare şi raclarea pungilor gingivale patologice. În pungile gingivale se introduc pentru 20 min. meşe de tifon, îmbibate din abundenţă cu soluţie de Rotocalm-Eladum. Procedura se efectuează o dată pe zi zilnic sau peste o zi, în total de 4-6 ori.

În inflamații cronice ale tractului gastrointestinalRotocalm-Eladum se utilizeazăoral sau sub formă de microclisme. Oral se utilizează câte 1/3-1/2 păhar de soluţie cu 30 min. până la mese sau peste 40-60 min. după mese, de 3-4 ori pe zi. Cura de tratament constituie 2-3 săptămâni.

Microclismele cu 50-100 ml soluţie Rotocalm-Eladum se efectuează după o clismă evacuatoare, de 1-2 ori pe zi. Cura de tratament constituie 3-6 zile.

Restricții în utilizare: Alergie (hipersensibilitate)la preparat.



Atenționări: A se agita bine înainte de utilizare.



Condiții de păstrare: A se păstrala loc ferit de lumină, la temperatura 12-20 °C.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 93354
  • Cod medicament 0
Adăugat