Coșul este gol. Adăugați un produs

Cinnarizin 25mg comp. N50

14,45 lei
14,90 lei
Adaugă în coş
Ce este Cinnarizine Sopharma si pentru ce se utilizeaza
Cinarizina este un preparat ce apartine grupului de medicamente cunoscute ca blocante ale canalelor de calciu. Acestea îmbunatatesc microcirculatia cerebrala si periferica. Înlatura nistagmusul (miscarea necontrolata a globilor oculari) si alte manifestari ale tulburarilor vestibulare, reduc excitabilitatea labirintului. Poseda efect antihistaminic (antialergic) bine-cunoscut. Se utilizeaza pentru: Tratamentul simptomatic al bolilor aparatului vestibular si bolii Meniere, care se manifesta prin ameteli, greata, varsaturi, tinitus. Prevenirea si tratamentul raului de miscare. Cum sa utilizati Cinnarizine Sopharma Luati întotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Medicamentul se utilizeaza la adulti si adolescenti cu vârsta peste 12 ani. Comprimatele se iau cu o cantitate suficienta de apa, dupa masa.

Simptome vestibulare (ameteala, greata) Doza zilnica este de 3 comprimate (75 mg) - câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.
Prevenirea cinetozelor (rau de miscare). Luati 1 comprimat cu 2 ore înainte de a porni la drum si câte 1 comprimat la fiecare 8 ore ulterior pe parcursul calatoriei.

Nu depasiti doza recomandata. Eficacitatea tratamentului depinde de regimul de dozare individual si de durata suficient de lunga a tratamentului.
Aceasta formulare nu este potrivita pentru copii cu vârsta sub 12 ani. Nu utilizati medicamentul mai mult de 5 zile fara recomandarea medicului. Daca simtiti ca efectul medicamentului este foarte puternic sau foarte slab, consultati medicul dumneavoastra.

Daca ati luat mai mult decât trebuie Cinnarizine Sopharma În caz de supradozaj poate avea loc scaderea tensiunii arteriale, aparitia tremorului, varsaturilor, somnolentei. Daca ati luat o doza mai mare decât cea prescrisa, adresati-va medicului dumneavoastra sau la cel mai apropiat spital.

Daca ati omis o doza de Cinnarizine Sopharma Daca ati omis o doza, luati doza uitata cât mai curând posibil. În cazul în care este aproape timpul pentru urmatoarea doza, luati-o ca de obicei, fara doza omisa. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza omisa. Continuati sa luati medicamentul, respectând indicatiile medicului dumneavoastra.

Daca aveti orice întrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 18496
  • Cod medicament 0300650105
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat