Coșul este gol. Adăugați un produs

Sebamed Spuma tratament contra caderii parului 70ml

283,50 lei
315 lei
Adaugă în coş
Samponul Sebamed impotriva caderii parului curata extrem de bland si sustine functia de protectie naturala a pielii scalpului. Ingrijeste si protejeaza parul si scalpul prin valoare de 5.5 a pH-ului. Reduce caderea parului prin activarea functiei normale a scalpului.

Contine complex NHE obtinut din vitamina B (niacina). Pentru ca niacina are efect de dilatare a vaselor de sange si a capilarelor, se amplifica circulatia sangvina la nivelul scalpului si este stimulata cresterea parului. Complexul NHE, alaturi de cafeina continuta, imbunatatesc circulatia sangelui la nivelul scalpului. Samponul contine un extras natural de Ginko Biloba care ofera suport actiunii benefice a complexului NHE si hranirii radacinilor parului.

Are, de asemenea, efect antimatreata. Prin valoarea normala de 5.5 a pH-ului pielii, stabilizeaza structura firului de par, micsorandu-i tendinta de uscare, incurcare si rupere, mentinandu-l puternic si stralucitor.

Samponul impotriva caderii parului este adecvat pentru utilizare zilnica. Adecvat pentru toate tipurile de par. Extrem de potrivit pentru scalpul sensibil si pentru parul expus la stres. Testat clinic si dermatologic.


Utilizare: Udati parul, puneti o cantitate mica de sampon in palme si masati delicat parul si scalpul. Asteptati 2 minute pentru ca ingredientele active sa poata fi absorbite de pielea scalpului. Clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92866
Adăugat