Coșul este gol. Adăugați un produs

Lansinoh Perna pentru alaptat (71095)

Descriere:
Perna pentru alăptat Lansinoh este confortabilă, portabilă și ajută la susținerea unei poziții adecvate în timpul alăptării. Prin faptul că se poartă pe mână, în loc să fie așezată în jurul taliei, designul inteligent este perfect pentru femeile cu operație cezariană. O singură mărime se potrivește tuturor, indiferent de formă sau dimensiune.

Perna noastră pentru alăptat îi permite mamei să aducă în mod natural bebelușul până la sân pentru a suge în loc să se aplece până la el. Perna este ideală pentru poziționare, prinderea sânului și evitarea durerilor de spate. Poate fi folosită cu mai multe poziții de alăptare, inclusiv cu poziția leagăn și poziția rugby.

Fiind o pernă pentru alăptat de mici dimensiuni și ușoară, este ideală pentru mamele active din zilele noastre și poate fi folosită atât acasă, cât și la plimbare. Perna pentru alăptat Lansinoh poate fi curățată în mașina de spălat la 40°C, trebuie uscată întinsă și nu folosiți înălbitori, curățare uscată sau fierul de călcat. Fața de pernă: 100% bumbac; Căptușeala: 100% poliester; Umplutura: 100% poliester.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 92924
Adăugat