Coșul este gol. Adăugați un produs

Enterol 250mg caps. N10

83,57 lei
86,15 lei
Adaugă în coş
Indicații:
Enterol 250 mg este indicat: pentru tratamentul diareei infecţioase acute la adulţi şi copii; pentru prevenirea şi tratamentul colitei şi diareei determinate de consumul de antibiotice; în asociere cu vancomicină/metronidazol, pentru prevenirea recurenţei bolilor produse de Clostridium difficile; pentru prevenirea diareei determinate de nutriţia enterală; pentru tratamentul sindromului colonului iritabil.
Dacă după 2 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Substanta activa:
O capsulă conține Saccharomyces boulardii CNCM I-745 liofilizat 282,5 mg (conține celule liofilizate de Saccharomyces boulardii CNCM I-745 250 mg) și excipienți: liofilizatul: lactoză monohidrat, stearat de magneziu; capsula: gelatină, dioxid de titan (E171).

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doza recomandată este de 1-2 capsule Enterol 250 mg, de 1-2 ori pe zi.
Capsulele se pot înghiţi cu apă sau se pot deschide turnând conţinutul în puţină băutură răcoritoare îndulcită (zahărul trebuie fiert) sau alimente sau, dupa caz, în biberon.

Contraindicatii:
Nu luați Enterol 250 mg: dacă sunteți alergic la substanța activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament; dacă aveți cateter venos central; pacienți imunocompromişi sau spitalizați (din cauza bolilor grave sau a sistemului imunitar modificat sau slăbit).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bicodex
  • Țara producător Franța
  • Article 25060
  • Cod medicament 1909210015
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat