Coșul este gol. Adăugați un produs

Prosterid 5mg comp. film. N28

140,80 lei
145,15 lei
Adaugă în coş
Substanta activa: Finasteridum.
Compozitie si forma de prezentate: comp. 5mg N28 in blister.
Actiunea farmacologica: Finasteridul inhiba 5-alfa reductaza, enzima intracelulara care transforma testosteronul in dihidrotestosteron, biologic mai activ. Acesta determina hipertrofia prostatei si evolutia ulterioara a adenomului de prostata. Scade concentratia dihidrotestosteronului atit in prostata, cit si in singe, reduce dimensiunile glandei si manifestarile clinice ale adenomului, mareste fluxul urinar. Efectul preparatului se instaleaza treptat, pe parcursul a citorva luni, insa se mentine urmatorii doi ani dupa sistarea tratamentului.
INDICATII
Hipertrofia prostatica benigna in scopul reducerii dimensiunilor prostatei, cresterea fluxului urinar si reducerea simptomelor legate de hiperplazie, reducerea riscului retentiei urinare acute si a necesitatii cateterizarii sau rezectiei transuretrale a prostatei (RTUP) si prostatectom.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
5 mg o data pe zi. Rezultatul poate fi apreciat peste 6 luni de tratament.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat. Finasteridul nu se administreaza femeilor si copiilor.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Pe parcursul tratamentului se recomanda controlul sistematic al starii prostatei pentru excluderea cancerului de prostata. De luat in calcul faptul ca finasteridul scade nivelul antigenului prostatic specific (marcherului cancerului de prostata) de cca. 2 ori.
Conditii de Pastrare: De droguri ar trebui sa fie depozitate intr-un loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui, la o temperatura de cel mult 25 *C.
Termen de valabilitate: - 2 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Gedeon Richter
  • Țara producător Ungaria
  • Article 38984
  • Cod medicament 0606150020
Adăugat