Coșul este gol. Adăugați un produs

Hyalgan 20mg/2ml sol. inject N1

577,45 lei
Adaugă în coş
Forma de prezentare:Solutie injectabila 20 mg/2 ml- ct. x 1 sau 5 seringi preumplute x 2 ml- ct. x 1 fl. x 2 ml


INDICATII
Osteoartritele genunchiului, pentru ameliorarea de durata a durerii. Uz oftalmic: Tratament topic al tulburarilor filmului lacrimal datorate evaporarii excesive a apei (strat lipidic redus sau alterat) - de exemplu in sindromul de ochi uscat (sindrom Sjogren).
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Adulti (inclusiv varstnici): Continutul unei fiole (20 mg/2 ml) sau al unei seringi pre-umplute (20 mg/2 ml) trebuie injectat in articulatia afectata o data pe saptamana, 5 saptamani consecutiv, utilizandu-se o tehnica standard de injectare. Tratamentul poate fi repetat la intervale de cel putin 6 luni. Oftalmic: 1 pic. de pana la 6 ori/zi.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitate la hialuronatul de sodiu, proteinele de origine aviara sau la oricare dintre excipientii produsului (hialuronatul de sodiu - Hyalectin - este de origine aviara). Infectii sau alte afectiuni cutanate la locul de injectare.
Atentionari Inainte de administrarea Hyalgan se indeparteaza lichidul articular, daca exista. Precautie pentru a nu suprasolicita articulatia imediat dupa injectia intraarticulara. Produsul se utilizeaza numai daca solutia este clara. Nu se adm. concomitent sau in amestec cu alte preparate injectabile intraarticulare, datorita experientei limitate. Nu se utilizeaza concomitent cu dezinfectante care contin saruri cuaternare de amoniu. Prudenta la gravide, femei care alapteaza.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Fidia Farmaceutici SpA
  • Article 48650
  • Țara producător Italia
  • Cod medicament 0109410010
Adăugat