Coșul este gol. Adăugați un produs

Edarbi 40mg comp. N28

Edarbi este utilizat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (hipertensiune arterială). Scăderea tensiunii arteriale vă poate reduce riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord . Avertizări
Nu utilizați Edarbi dacă sunteți gravidă. Opriți utilizarea medicamentului și spuneți imediat medicului dumneavoastră dacă rămâneți gravidă.

Dacă aveți diabet, nu luați Edarbi cu niciun medicament care conține aliskiren (un medicament pentru tensiunea arterială).

Înainte de a lua acest medicament, spuneți medicului dumneavoastră despre toate celelalte afecțiuni medicale și alergii. De asemenea, asigurați-vă că medicul dumneavoastră știe dacă sunteți gravidă sau alăptați. În unele cazuri, este posibil să nu puteți utiliza Edarbi sau este posibil să aveți nevoie de o ajustare a dozei sau de precauții speciale. Doza: Luați Edarbi exact așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Urmați toate instrucțiunile de pe eticheta de rețetă și citiți toate ghidurile de medicamente sau fișele de instrucțiuni. Medicul dumneavoastră vă poate modifica ocazional doza.

Edarbi poate fi luat cu sau fără alimente.

Tensiunea arterială va trebui verificată des. Este posibil să fie verificată și funcția renală.

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă sunteți bolnav de vărsături sau diaree sau dacă transpirați mai mult decât de obicei. Vă puteți deshidrata cu ușurință în timp ce luați Edarbi.

Poate dura 2 săptămâni până când tensiunea arterială este sub control. Continuați să utilizați acest medicament conform instrucțiunilor, chiar dacă vă simțiți bine. Tensiunea arterială crescută nu are adesea simptome.

Este posibil să trebuiască să utilizați medicamente pentru tensiunea arterială pentru tot restul vieții. Tratamentul poate include, de asemenea, dieta, exercițiile fizice, scăderea colesterolului, fumatul și controlul diabetului.

A se păstra în recipientul original la temperatura camerei, departe de umiditate, căldură și lumină. Doza uzuală pentru adulți pentru hipertensiune arterială:

80 mg pe cale orală o dată pe zi

Observații: Luați în considerare o doză inițială de 40 mg pe cale orală o dată pe zi pentru pacienții cu doze diuretice mari.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Țara producător Australia
  • Article 89567
  • Producător Takeda
Adăugat