Coșul este gol. Adăugați un produs

Fleximobil Activ caps. N60 +Fleximobil gel Cadou

Fleximobil Articulații

Proprietăți:
- este un supliment alimentar recomandat pentru menținerea sănătății sistemului osteoarticular la persoanele care solicită intens articulațiile cum ar fi persoanele cu activitate fizică intensă, persoanele supraponderale precum și cele de vârstă a treia;
- conține o combinație inovatoare de glucozamină și condroitină (componente esențiale ale cartilajului articular) și extract de gheara diavolului, bogat în harpagozide (minim 10%);
- este recomandat pentru buna funcționare a articulațiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umăr, mâna), în cazul suprasolicitării mecanice a articulațiilor (munca fizică solicitantă, sport de performanță, obezitate), pentru recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor.

Ingrediente:
Glucozamină sulfat de potasiu, condroitina sulfat de sodiu, extract de gheara diavolului, citrat de sodiu, ștearat de magneziu, lactoza monohidrat.

Îngredienet active per capsulă:
Glucozamină sulfat de potasiu 375 mg, Condroitina sulfat de sodiu 300 mg, Harpagozide totale din extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) 10 mg.

Mod de administrare:
2 capsule de 2 ori pe zi. Se recomandă administrarea în cure de 2 luni, cu pauză de o lună (3-4 cure pe an).

Precauții:
Preparatele cu glucozamină se administrează la pacienții cu diabet numai sub controlul glicemiei. În lipsa studiilor de siguranță, preparatele cu condroitina, glucozamină și gheara diavolului nu se recomandă în timpul sarcinii sau alăptării. Nu se administrrează în cazul hipersensibilității la ingrediente. Preparatele ce conțin gheara diavolului potențează efectul anticoagulantelor orale. Fleximobil MED gel emulsionat

Se recomandă pentru ameliorarea durerilor articulare și musculare de origine reumatică sau traumatică (contuzii, entorse, echimoze), precum și a crampelor musculare. Forma de gel emulsionat îi permite o absorbție rapidă și o acțiune în profunzime la nivel local.

Ingrediente:
Aqua, alcohol, Arnica Montană extract, paraffinum liquidum, propylene glycol, PEG6 stearate/glycol stearate/PEG 32 stearate, cetearyl alcohol, Mentha pipenta oil, camphor, Harpagophytum procumbens extract, carbomer, triethanolamine, ceteareth012, dimethocone. Nu conține parfum. Nu conține parabeni.
Nu conține parfum. Nu conține parabeni.

Mod de utilizare:
Se aplică pe aria afectată și se masează ușor, până la pătrunderea în piele. La nevoie, se poate relua aplicarea până la de 3-4 ori/zi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Fiterman Pharma
  • Article 91067
  • Țara producător România
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat