Coșul este gol. Adăugați un produs

Gynacoheel 30ml pic. Orale

148,60 lei
153,20 lei
Adaugă în coş
Indicații de utilizare: Ca parte a terapiei complexe, Ginecohel este prescris pacienților cu boli infecțioase și inflamatorii ale organelor genitale feminine: anexită, salpingită, ooforită, salpingo-ooforită, parametrită, endometrită, miometrită, vaginită, colpită. Ginekohel este prescris pentru nereguli legate de vârstă și alte nereguli menstruale, forme primare și secundare de infertilitate.
Pentru o mai mare eficacitate, medicamentul poate fi combinat cu alte remedii homeopatice: cu Traumeel C - în tratamentul bolilor inflamatorii, cu Climakt-Hel și Traumeel C - cu leucoree, cu Spaskuprel - în tratamentul dismenoreei, cu Galium-Hel și Psorinohel - cu miom uterin.
Mod de administrare și dozare:
Se recomandă prescrierea Ginekokhel de trei ori pe zi, câte 10 picături fiecare. Picăturile trebuie dizolvate în 100 ml de apă. Durata tratamentului este de 14-21 de zile.
În cursul acut al bolii sau exacerbările proceselor cronice, puteți lua medicamentul la fiecare 15 minute, câte 10 picături timp de două ore.
Contraindicații: Medicamentul Ginecohel este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la substanțele care alcătuiesc medicamentul (inclusiv antecedente).
Utilizarea Ginekohel de către pacienții cu boli tiroidiene este posibilă numai după consultarea unui medic.
----------------------------------
Condiții de păstrare:
Medicamentul trebuie păstrat într-un loc uscat, întunecat, la o temperatură care nu depășește 25 de grade Celsius.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Heel
  • Article 11511
  • Cod medicament 0700340015
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat