Coșul este gol. Adăugați un produs

Mildronat 250mg caps. N40

143,90 lei
148,35 lei
Adaugă în coş
DENUMIREA
MILDRONAT ®
PRODUCĂTOR
Grindeks SA, Riga, Letonia.
PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ MILDRONAT
Terapia complexă în următoarele cazuri:
• boli ale inimii și ale sistemului vascular: angină pectorală stabilă de efort, insuficiență cardiacă cronică (clasa funcțională NYHA I-III), cardiomiopatie, tulburări funcționale ale inimii și ale sistemului vascular;
• tulburări ischemice acute și cronice ale circulației cerebrale;
• capacitate de muncă redusă, suprasolicitare fizică și psiho-emoțională;
• perioada de convalescență după tulburări cerebrovasculare, traume la nivelul capului și encefalită.
СОMPONENȚA
1 capsulă conţine meldoniu dihidrat – 250 mg.
CUM SĂ UTILIZAŢI MILDRONAT
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa, cum v-a spus medicul sau farmacistul. Pentru administrare orală. Capsulele trebuie înghițite întregi, cu apă. Medicamentul poate fi administrat înainte sau după mese. Deoarece este posibil efect excitant, se recomandă administrarea medicamentului în prima jumătate a zilei.
Adulţi
Boli cardiovasculare, tulburări ale circulației cerebrale
În cadrul tratamentului complex se administrează câte 500-1000 mg (1-2 capsule) pe zi, administrând toată doza odată sau divizată în 2 prize. Doza zilnică maximă constituie 1000 mg.
Reducerea capacității de muncă, suprasolicitare și perioada de convalescență
Cîte 500mg pe zi. Doza zilnică poate fi luată într-o priză sau divizată în 2 prize. Doza zilnică maximă constituie 500 mg.
Durata curei de tratament este de 4-6 săptămâni. Curele de tratament repetate (de obicei de 2-3 ori pe an) sunt posibile după consultarea unui medic.
Vârstnici
Pentru pacienţii vârstnici cu tulburări ale funcţiei hepatice şi/sau renale e posibilă reducerea dozei de MILDRONAT.
NU UTILIZAȚI MILDRONAT
Dacă sunteţi alergic la meldoniu dihidrat, dacă aveţi insuficienţă hepatică şi/sau renală severă (nu sunt date suficiente privind siguranţa administrării); în timpul sarcinii şi perioadei de alăptare; la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani (siguranţă nu a fost studiată).
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Spuneţi medicului dumneavoastră, dacă aveţi antecedente de boli hepatice sau renale, deoarece poate fi necesar să se efectueze un control al funcţiei ficatului şi/sau rinichilor.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Siguranța administrării la gravide este necunoscută, prin urmare, acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Nu se cunoaşte dacă medicamentul se elimină în laptele mamei. Nu se poate de exclus riscul pentru nou-născuţi/sugari, de aceea nu trebuie utilizat acest medicament în timpul alăptării.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
Frecvente: reacţii alergice; dureri de cap; indigestie. Rare: hipersensibilitate, dermatită alergică, urticarie, edem angioneurotic sau reacţie anafilactică; agitaţie, senzaţia de frică, gânduri obsesive, tulburări de somn; senzaţia de furnicături, tremor, reducerea sensibilităţii, zgomote în urechi, ameţeli, tulburări de mers, stări aproape de inconştienţă sau presincope, pierderea conştienţei; tulburări ale ritmului cardiac, palpitaţii, creşterea frecvenţei cardiace, fibrilaţie atrială, disconfort toracic/dureri în piept; scăderea sau creşterea tensiunii arteriale, criză hipertensivă, creşterea fluxului de sânge în ţesuturi, paloare; inflamaţie în gât, tuse, dificultate în respiraţie, oprirea respiraţiei pentru perioade scurte de timp; tulburări de gust (gust metalic în gură), pierderea poftei de mâncare, greaţă, vărsături, balonarea abdomenului, diaree, dureri abdominale; erupţii cutanate maculare /papulare, mâncărimea pielii; dureri de spate, slăbiciune musculară, spasme musculare; urinare frecventă; stare generală de rău, frisoane, slăbiciune, edem, edem facial, edem ale gambelor, senzaţie de căldură, senzaţie de frig, transpiraţie rece; modificări ale electrocardiogramei, ritm cardiac accelerat; eozinofilie.
CONŢINUTUL AMBALAJULUI
Câte 10 capsule în blister din PVC / PVDC / Al. Câte 4 blistere în cutie de carton.
CUM SE PĂSTREAZĂ MILDRONAT
A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25 ºC. A se păstra în ambalajul original, pentru a fi protejat de umiditate.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Cu rețetă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Letonia
  • Producător Grindex
  • Article 17845
  • Cod medicament 1300480028
Adăugat