Coșul este gol. Adăugați un produs

Terbonile 250mg comp. N28

160,44 lei
165,40 lei
Adaugă în coş
Formular de lansare: : Tablete
Acțiune farmacologică „Are un spectru larg de activitate antifungică.
INDICAȚII DE UTILIZARE
micoza scalpului

MOD DE APLICARE SI DOZE
Durata terapiei este determinată de natura și severitatea bolii. Utilizarea neregulată sau întreruperea prematură a tratamentului duce la o recidivă a bolii. La copiii cu vârsta mai mare de 2 ani, comprimatele de 125 mg sunt utilizate pentru a trata micozele scalpului. Datele privind utilizarea medicamentului la copiii cu vârsta sub 2 ani (sau copiii cu o greutate mai mică de 12 kg) nu sunt disponibile. Medicamentul este prescris 1 dată pe zi. O singură doză depinde de greutatea corporală a copilului.
Greutatea corporală Doza
mai puțin de 20 kg 5 mg (1/2 tab. 125 mg)
de la 20 la 40 kg 125 mg (1 tab. 125 mg)
peste 40 kg 250 mg (2 comprimate de 125 mg)
Adulților li se prescrie 250 mg o dată pe zi.
În cazul onicomicozei, durata tratamentului eficient este de 6-12 săptămâni și este determinată de rata de creștere a unei unghii sănătoase. În unele cazuri, cu creșterea lentă a unghiilor, cursul tratamentului poate fi mai lung. Durata terapiei poate depinde și de alți factori: vârsta pacientului, prezența unei boli concomitente, starea unghiilor la începutul cursului de tratament. Efectul clinic optim se observă la câteva luni după vindecarea micologică și încetarea terapiei. Aceasta este determinată de perioada de timp necesară pentru creșterea unei unghii sănătoase.
Durata recomandată de tratament pentru tinea pedis (interdigitală, plantară sau tip ciorap) este de 2-6 săptămâni; cu dermatomicoză a trunchiului, picioarelor - 2-4 săptămâni; cu micoze ale scalpului - 4 săptămâni (dar cu infecția cu Microsporum canis poate fi mai lungă).
CONTRAINDICAȚII
• hipersensibilitate la componentele medicamentului;
• sarcina;
• alăptarea (alăptarea);
• vârsta copiilor până la 2 ani (pentru comprimate 125 mg, 250 mg).
INSTRUCȚIUNI SPECIALE
Trebuie avut în vedere faptul că, dacă în timpul tratamentului cu Terbizil pacientul dezvoltă disfuncție hepatică (slăbiciune, greață de etiologie necunoscută, lipsă de apetit, icter, întunecarea urinei sau luminarea fecalelor), medicamentul trebuie întrerupt.
În timpul tratamentului, este necesar să se controleze nivelul transaminazelor hepatice.
CONDITII DE DEPOZITARE
Medicamentul trebuie păstrat într-un loc ferit de lumină, la o temperatură de 15 ° până la 30 ° C.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bilim Pharm
  • Article 22761
  • Țara producător Turcia
  • Cod medicament 2000120386
Adăugat