Coșul este gol. Adăugați un produs

Influcid comp. N20x3

100,59 lei
103,70 lei
Adaugă în coş
Ce este Influcid comprimate şi pentru ce se utilizează

Produs medicamentos homeopat complex, utilizat în prevenirea și tratamentul bolilor precum gripa și alte infecții virale acute ale tractului respirator superior.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Influcid comprimate

Nu utilizaţi Influcid

- dacă sunteți alergic (hipersensibil) la Eupatorium perfoliatum) sau alți membri familiei (Asteraceae / Compositae), familia oranyoftheother sau la oricare alță substanța activă sau la oricare dintre excipienţi;

- în cazul unei creșterii persistente ale temperaturii corpului, creșterea temperaturii corpului peste 39°C, simptome stabile sau vagi, precum și în cazul unor simptome noi, medicul pacientului trebuie să-și revadă tratamentul.

Copii

Influcid nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 1 an.

Influcid împreună cu alte medicamente

Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați sau ați luat recent orice alte medicamente, inclusiv medicamente eliberate fără prescripţie medicală.

Nu au fost observate interacțiuni cu alte medicamente.

Influcid împreună cu alimente şi băuturi

Acţiunea unui medicament homeopat poate fi influenţată negativ de unii factori de mediu, de stilul de viaţă inadecvat, de o dietă bogată sau de consumul de etanol, tutun, stimulante.

Sarcina şi alăptarea

În timpul perioadei de alăptare Influcid ar trebui să fie luat numai în cazul în care beneficiul pentru mamă depășește riscul potențial pentru făt sau sugar. În timpul sarcinii, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Influcid nu are nici o influență asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje potențial periculoase.

Informaţii importante privind unele componente ale Influcid

Acest medicament conține amidon din grâu, deci recomandăm ca pacienții cu intoleranță la gluten trebuie să ia acest medicament cu precauție. Acest medicament este potrivit pentru persoanele cu boala celiacă. Pacienții cu alergie la grâu (diferită de boala celiacă) nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Acest medicament conține lactoză. Dacă vi sa spus de către medicul dumneavoastră că aveți intoleranță la unele categorii de glucide, adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament.

3. Cum să utilizaţi Influcid comprimate

Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum s-a descris în acest prospect sau cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza uzuală este de:

În stări acute, la copiii cu vârsta cuprinsă între 1-12 ani administrați câte 1 comprimat la fiecare 2 ore, până la maxim 8 ori pe zi, până când are loc o îmbunătățire. Pentru tratamentul ulterior, administrați câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, până la dispariția simptomelor.

Adulți și copiii cu vârsta 12 ani și mai mari -câte 1 comprimat la intervale de o oră, până la maxim 12 de ori pe zi, până când are loc o îmbunătățire. Pentru tratamentul ulterior, luați 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, până la dispariţia simptomelor clinice.

Pentru prevenirea infecțiilor, la adulți și copiii cu vârsta 12 ani și mai mari se administrează câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, la copiii cu vârsta cuprinsă între 112 ani se administrează câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Se lasă pentru un interval de cel puțin o jumătate de oră înainte sau după masă. Se dizolvă încet în cavitatea bucală. Pentru copiii sub 3 ani pentru comoditate, comprimatele pot fi dizolvate într-o cantitate mică de apă.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Influcid

Până în prezent nu sunt cunoscute cazuri de supradozaj.

Dacă uitaţi să utilizaţi Influcid

Nu luați doză dublă pentru a compensa o doză uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Influcid

Nu există efecte nocive așteptate. Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

La fel ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane):

- reacții de hipersensibilitate, cum ar fi erupții cutanate;

- tulburări gastro-intestinale.

Simptomele pentru care se administrează un medicament homeopat se pot înrăutăţi temporar (agravare iniţială). În astfel de cazuri, încetați administrarea Influcid și consultați medicul.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale: www. amed. md sau e-mail: farmacovigilenta@amed. md

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5. Cum se păstrează Influcid comprimate

Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Nu necesită condiții speciale de păstrare. A se păstra în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Influcid

Substanţele active sunt (pentru 1 comprimat-250 mg): Aconitum D3 - 25 mg, Bryonia D2 - 25 mg, Eupatorium perfoliatum D1 - 25 mg, Gelsemium D3 - 25 mg, Ipecacuanha D3 - 25 mg, Phosphorus D5 - 25 mg.

Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, amidon de grâu, stearat de magneziu

Cum arată Influcid şi conţinutul ambalajului

Comprimate rotunde, plate, de culoare albă sau aproape albă, uneori cu incluziuni ușor vizibile, cu margini teșite.

Prezentare disponibilă: 3 blistere într-o cutie. 20 comprimate într-un blister.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător E.U.
  • Producător Deutsche Homoopathie-Union DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG
  • Article 77102
Adăugat