Coșul este gol. Adăugați un produs

Guna Stomach gran. homeopate 4g N2

COMPOZIȚIA
1 flacon cu granule conține:

substanțe active: Abies nigra 3X; Anacardium orientale 6X 12X 30X 200X; Antimonium crudum 6X 12X 30X 200X; Argentum nitricum 6X 12X 30X 200X; Bismuthum subnitricum 6X; Carbo vegetabilis 6X; Dioscorea villosa 3X; Dopamine 6X; Epidermal growth factor 4C; Ipecacuanha 8X 30X 200X; Momordica balsamina 3X; Origanum majorana 6X 10X 30X; Robinia pseudoacacia 2X; Stomach 6X 8X 12X 30X 200X; Sympathetic nerve 3X 6X 12X.

excipienți: zaharoză.

FORMA FARMACEUTICĂ

Granule homeopate.

DESCRIEREA MEDICAMENTULUI

Granule de forma sferică, de culoare albă, cu gust dulce, fără miros.

GRUPA FARMACOTERAPEUTICĂ

Preparat homeopat.

PROPRIETĂȚILE FARMACOLOGICE

Preparatul posedă acţiune antitoxică, antiinflamatorie, metabolică. Reduce hiperaciditatea, pirozisul, înlătură dereglările dispeptice, micşorează durerea în epigastru.

INDICAȚII TERAPEUTICE

Ameliorarea temporară a simptomelor cauzate de gastrită, ulcer gastric şi duodenal precum: discomfortul abdominal în timpul sau după consumul de alimente, hiperaciditate, pirozisul.

DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Se va administra cu 15 minute înainte de mase. Adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani: câte 5 granule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mese; Copii cu vârsta între 6-12 ani: câte 3 granule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mese; Copiii cu vârsta sub 6 ani: câte 1 granulă, de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mese, se va dizolva într-o cantitate mică de apă. Tubul se ţine cu capacul în jos şi se roteşte până la obţinerea unui anumit număr de granule. Apoi se scoate capacul şi conţinutul de granule se administrează intern.

REACȚII ADVERSE

Pot fi reacții alergice la componentele preparatului.

CONTRAINDICAȚII

Hipersensibilitatea individuală la componentele preparatului.

SUPRADOZAJ

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

ATENȚIONĂRI ȘI PRECAUȚII SPECIALE DE UTILIZARE

Dacă simptomele persistă mai mult de 3 zile se va întrerupe administrarea și se va consulta medicul. Guna®- Stomach conține zaharoză. Pacienții cu afecțiuni ereditare rare de intoleranță la fructoză, sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză sau insuficiență zaharazeiizomaltazei nu trebuie să utilizeze acest medicament. Administrarea în sarcină şi perioada de alăptare Guna®- Stomach poate fi administrat în sarcină și perioada de lactație numai după consultația medicului. Influenţa asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Nu influenţează asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

INTERACȚIUNI CU ALTE MEDICAMENTE, ALTE TIPURI DE INTERACȚIUNI

Nu au fost studiate.
PREZENTARE, AMBALAJ

Granule homeopate 4g în tuburi de masă plastică. Cîte 2 tuburi împreuna cu instrucțiunea pentru administrare se plasează în cutie de carton.

PĂSTRARE

A se păstra la temperatura 20- 25 °C.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor!

TERMEN DE VALABILITATE

5 ani.

A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător Italia
  • Producător Guna
  • Article 79767
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat