Coșul este gol. Adăugați un produs

Normarin Allergy spray nazal 150ml

Spray nemedicamentos pentru irigare nazală cu penetrare profundă.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE: Pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de alergii, febră de fân, nas înfundat, sinuzită, rinită, răceală, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Soluția salină hipertonică 2,0% are un risc scăzut de iritație a mucoasei în comparație cu soluțiile hipertonice cu o concentrație mai ridicată, ajutând la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale prin scăderea rezistenței la fl ux în căile nazale.
Pulverizarea viguroasă ajută la înlăturarea efi cientă a alergenilor (praf, polen) și a poluanților transportați de aer. În plus, acționează prin fl uidifi carea mucusului și umectează mucoasa nazală. Normarin Allergy nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. Normarin Allergy conține doar soluție salină pură. Nu conține substanțe tampon, alte săruri, urme de alte elemente sau alți excipienți. Aceasta conferă o siguranță maximă la pacienții alergici.
Dacă utilizați un spray nazal medicamentos, asigurați-vă că spălați căile nazale înainte de a utiliza medicamentul. Aceasta va crește efi ciența medicamentului. Utilizarea regulată a Normarin Allergy ajută la scăderea consumului de medicamente.

COMPOZIȚIE: Soluție salină hipertonică (2,0%) sterilă.

VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 ani și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-3 ori pe zi sau după expunerea la alergeni, sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.

INSTRUCȚIUNI: Țineți recipientul poziționat sub orice unghi, introduceți cu blândețe piesa nazală într-o nară și apăsați timp de 1-2 secunde. Sufl ați nasul. Repetați și pentru cealaltă nară.

CONTRAINDICAȚII ȘI REACȚII ADVERSE:
Normarin Allergy nu are contraindicații și nu sunt cunoscute reacții adverse la acesta. Datorită concentrației saline hipertonice, la câteva secunde după administrare poate fi observată o senzație ușoară de arsură la nivelul mucoasei nazale.

ATENȚIONĂRI/PRECAUȚII:
• Utilizarea acestui dispozitiv (piesei nazale) de către mai multe persoane ar putea răspândi infecții. Spălați piesa nazală în apă cu săpun și clătiți cu apă caldă după fi ecare utilizare. Cel mai bine folosiți fl acoane individuale pentru fi ecare membru al familiei.
• Recipient presurizat: poate exploda dacă este încălzit. A nu se găuri sau arde, chiar și după utilizare. A se feri de căldură/ scântei/ fl ăcări deschise/ suprafețe încinse. - Interzis fumatul.
• A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
• A se proteja de lumina solară.
• A nu se expune la temperaturi care depășesc 50 °C (122 °F).
PĂSTRARE: La temperatura camerei. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe cutie (flacon).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 88250
  • Producător Cosmosol SRL
  • Țara producător Italia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat