Coșul este gol. Adăugați un produs

Zeel T 2ml sol.inj. N10

422,73 lei
435,80 lei
Adaugă în coş
Zeel reprezinta tratamentul pentru coxartroza, gonartroza, dureri articulare, fracturi osoase, inflamatii articulare si rigiditate de la forma usoara pana la moderata si mare. Zeel este folosit pentru a calma durerile articulare, pentru a imbunatati functiile comune oaselor, si de a stimula performanta cartilajului normal.
Zeel este deosebit de eficace în ameliorarea simptomelor asociate cu artrita degenerativa, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita.

Sunt recomandate in toate tipurile de traume (sportive, habituale), entorse, luxatii, contuzii, echimoze, hemartoze, fracturi, edemele posttraumatice si postoperatorii; procesele inflamatorii si degenerative in diverse tesuturi si organe, indeosebi ale aparatului locomotor (tendovaginita, bursita, periartrita scapulohumerala), artroza coxofemorala a genunchiului si articulatiilor mici

Durerile reumatice in toata lumea au atins proportii enorme. Milioane de oameni sufera de o forma sau alta de artrita, cu un impact enorm asupra calitatii vietii. Fiolele Zeel ofera o alternativa homeopaat sigura si eficienta.

Zeel reprezinta tratamentul pentru coxartroza, gonartroza, dureri articulare, fracturi osoase, inflamatii articulare si rigiditate de la forma usoara pana la moderata si mare. Zeel este folosit pentru a calma durerile articulare, pentru a imbunatati functiile comune oaselor, si de a stimula performanta cartilajului normal.
Zeel este deosebit de eficace în ameliorarea simptomelor asociate cu artrita degenerativa, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita.

Sunt recomandate in toate tipurile de traume (sportive, habituale), entorse, luxatii, contuzii, echimoze, hemartoze, fracturi, edemele posttraumatice si postoperatorii; procesele inflamatorii si degenerative in diverse tesuturi si organe, indeosebi ale aparatului locomotor (tendovaginita, bursita, periartrita scapulohumerala), artroza coxofemorala a genunchiului si articulatiilor mici.

Zeel este un produs ce nu creaza dependenta, caracteristica care il fac eficient si sigur pentru tratamentul pe termen lung. Tratamentul se recomanda a se efectua pe o perioada de minim 2 luni. Pe o perioada mai indelungata de 2-3 luni tratament se recomanda a se consulta un medic specialist.

Este foarte bine tolerat si nu are nici o interacţiune cunoscută cu alte medicamente. Intr-un studiu clinic recent, Zeel a fost gasit a fi la fel de eficace ca inhibitori ai COX 2 precum Celebrex ® şi Vioxx ® în ameliorarea durerii asociate cu osteoartrita de genunchi. Aceasta Formula Avansata este, de obicei, disponibila numai prin intermediul profesionistilor în domeniul sanatatii, si nu se gaseste în magazine cu amanuntul ci doar in cabinete medicale sau prin intermediul internetului.

Compozitie: 1 fiolă de 2,0 ml (= 2,0 g) conține:

Ingrediente active:

Rhus Dil. D4 10 mg,

Arnica montana Dil. D4 2 mg,

Solanum dulcamara Dil. D4 1 mg,

Sanguinaria canadensis Dil. D4 1 mg,

Sulf Dil. D10 3 mg.

Excipienți: apă pentru preparate injectabile, clorură de sodiu.



Aplicatii principale:

Ameliorarea simptomelor asociate cu artrita degenerative, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita. coxartroza, gonartroza, dureri articulare, reumatism poliarticular, fracturi osoase, inflamatii articulare si rigiditate de la usoara pana la moderata si mare, durerile articulare, pentru a imbunatati functiile comune oaselor, si de a stimula formarea cartilajului normal.

Mod de utilizare: cate 1 fiola de 2 ori pe saptamana sau conform recomandarii consultantului de specialitate.Daca ati uitat sa luati o doza , nu luati o doza dubla.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medicul inainte de utilizare, in cazul copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, daca aveti o afectiune acuta, de exemplu: eritem, edem insotite sau nu de hipertermie sau discomfort al articulatiilor, sau daca luati medicamente cu prescriptie medicala. Folosirea unui produs homeopat poate agrava temporar simptomele existente. În acest caz, trebuie să opriți administrarea produsului.

Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: pot să apară reacții de hipersensibilitate ale pielii, cum ar fi alergii ale pielii, edem sau roșeață la locul de aplicare.Dacă observați orice reacție adversă nemenționată, intrerupeti utilizarea.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 12639
  • Cod medicament 9210701178
Adăugat