Coșul este gol. Adăugați un produs

Tamidra 0.4mg caps. elib. modif. N10x3

Tamidra conține substanța activă clorhidrat de tamsulosin. Este un blocant al receptorilor alfa-1 care reduce tensiunea în mușchii prostatei și ai uretrei. Îmbunătățește fluxul de urină, reduce simptomele de obstrucție și iritație a tractului urinar în hiperplazia benignă de prostată.

Tamidra este destinat bărbaților pentru a trata problemele asociate cu hiperplazia benignă de prostată, cum ar fi dificultăți la urinare, pierderea involuntară de urină, nevoia bruscă de a urina noaptea și în timpul zilei.

Aplicație:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în instrucțiuni sau așa cum este recomandat de medicul dumneavoastră. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este de o capsulă pe zi. Trebuie luat după micul dejun sau după prima masă. Capsula trebuie înghițită întreagă cu un pahar cu apă în poziție așezată sau în picioare. Nu este nevoie să deschideți, zdrobiți sau mestecați capsula.

Tamidra este de obicei prescrisă pentru perioade lungi de timp. Efectele asupra vezicii urinare și urinare persistă în cazul tratamentului pe termen lung cu Tamidra.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Nobel
  • Țara producător Turcia
  • Article 90457
Adăugat