Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Omega 3 Ocean Tutti-Frutti sirop 150ml

280,25 lei
295 lei
Adaugă în coş
Beneficii:
Ajuta la mentinerea sanatatii!
O lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod Moller s contine 1,2 gr acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele D, A si E. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ajuta la cresterea sanatoasa!
Uleiul de ficat de cod Moller s contine in special DHA. Este dovedit clinic ca DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal.

Mod de administrare:
Doza zilnica recomandata pentru copii de peste 3 ani si adulti: 5 ml (1 lingurita/zi).

Sarcina si alaptare:
Conform recomandarii producatorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi in siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 3 luni.

Ingrediente:
Acizi grasi Omega-3 (1,2gr), DHA, EPA, vitamina D(400 UI), vitamina A(250 μg), vitamina E(10mg).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător ORZAKS ILAC VE KIMYA SAN. TIC. A.S.
  • Article 87248
  • Țara producător Turcia
Adăugat