Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Uriclar caps. N30

208,05 lei
219 lei
Adaugă în coş
Fiecare capsulă conține: alpha-pinene 24.8mg, beta-pinene 6.2mg, camphene 15mg, borneol 10mg, anethol 4mg, fenchone 4mg, cineol 3mg, excipient olive oil (până la 100mg).

Proprietăți: URICLAR este un supliment alimentar ce conține o combinație unică de terpene naturale purificate cu efect benefic în afecțiunile urinare. Terpenele din preparatul URICLAR se elimină prin urină sub formă de glucunoride care stabilizează coloidele urinare, cresc solubilitatea sărurilor de calciu, și ajută la eliminarea calculilor urinari. De asemenea, URICLAR are efect diuretic (prin creșterea fluxului sangvin renal), antiinflamator și antispastic asupra tractului urinar. Efectul diuretic ajută la eliminarea calculilor urinari (prin efectul "de spălare"), efectul antiinflamator și antiseptic reduc inflamația și spasmul mucoasei urinare, determinate de prezența calculilor, facilitând astfel eliminarea calculilor și reducând simptomele dureroase asociate. Studiile clinice arată că această combinație de terpene din compoziția URICLAR este cel mai eficient tratament profilactic împotriva formării litiazei urinare cu o rată de succes de prevenire a recidivei litiazei urinare de 95%. Imbatabil în litiaza urinară, împiedică formarea calculilor, are efect antiinflamator, antispastic, stabilizează coloidele urinare și crește fluxul sangvin renal.

Indicat în: profilaxia și tratamentul urolițiazei, nefrolitiazei; dizolvarea și eliminarea calculilor urinari; în tratamentul pre și post-operator al afecțiunilor urologice; infecții urinare subacuțe sau cronice; colică renală, disurie (disconfort la urinare); îmbunătățirea funcției renale.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar 1-2 capsule de trei ori pe zi, înainte de mese. În colicile renale doza poate fi crescută la 2-3 capsule de 4-5 ori pe zi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 80264
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat