Coșul este gol. Adăugați un produs

Nestle Nan Supreme1 800g

602 lei
Adaugă în coş
NAN® SUPREMEPRO 1 este o formulă de lapte praf, care a fost special creată pentru alimentarea bebelușilor sănătoși de la naștere și până la 6 luni, în cazurile în care alimentația la sân nu este posibilă. Formula de lapte NAN® SUPREMEPRO 1 oferă copilului dumneavoastră toate substanțele nutritive necesare dezvoltării fizice și mentale armonioase. Care sunt particularitățile produsului NAN® SUPREMEPRO?
HM-O complexul format din 5 oligozaharide (2’FL, DFL, LNT, 3’SL, 6’SL) identici după structură celor din componența laptelui matern ajută la creșterea imunității și protejează de infecții.
Proteina din zer parțial hidrolizată cu un potențial alergenic scăzut ajută la creșterea imunității. Se absoarbe ușor în intestine, favorizează dezvoltarea imunității.
Lactobacteriile L.Reuteri ajută la formarea unei microflore sănătoase a intestinului.
DHA (Acid docosahexaenoic) și ARA (Acid arahidonic) pentru dezvoltarea creierului și a văzului.
Ingrediente: lactoză, uleiuri vegetale (de floarea soarelui cu conținut înalt de acid oleic, de cocos, de rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, de floarea soarelui, ulei de la Mortierella Alpina), proteină din zer parţial hidrolizată, substanțe minerale (citrat de potasiu, glicerofosfat de calciu, fosfat de calciu, clorură de magneziu, clorură de calciu, clorură de potasiu, sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu) oligozaharide (2’ fucozil-lactoză (2’FL), conține lapte, și lacto-N-neotetraoză (LNnT), conține lapte), L- arginină, grăsimi de peşte (DHA), regulator de aciditate (acid citric), L- histidină, colină, vitamine (C, B5, B3, Е, В2, A, В1, B6, acid folic, К, D-biotină, D, B12), L- tirozină, taurină, inozitol, L-carnitină, nucleotide (citidină, uridină, adenozină, guanozină), cultură de lactobacterii Lactobacilius reuteri (nu mai puţin de 8,5*105 UFC/g), (DSM 17938**) **conform licenței de la BioGaia AB.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nestle
  • Article 92526
  • Țara producător Elvetia
Adăugat