Coșul este gol. Adăugați un produs

Proctosan Neo sup. N5x2

Ce este Proctosan Neo supozitoare şi pentru ce se utilizează
Proctosan Neo supozitoare conține substanțele active: heparină sodică, lauromacrogol 400, prednizolonă. Această combinație este eficientă în tratarea simptomatică a hemoroizilor cum ar fi: pruritul, senzaţia de arsură, înțepături și dureri în regiunea anorectală. Datorită heparinei din compponența sa Proctosan Neo supozitoare preintâmpină formarea trombilor în nodulii hemoroidali, prednizolona înlătură inflamația, lauromacrogol 400 are efect analgezic local și înlătură pruritul.
Proctosan Neo supozitoare se indică pentru tratarea simptomatică a hemoroizilor și pruritului în regiunea anorectală pe o perioadă scurtă de timp. Cum să utilizaţi Proctosan Neo supozitoare
Utilizaţi întotdeauna Proctosan Neo supozitoare exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Cum se utilizează supozitoarele:
- Supozitoarele se administrează rectal după defecaţie.
- Spălați-vă pe mâini.
- Îndepărtaţi folia protectoare.
- Culcați-vă pe o parte cu genunchii spre piept. Întroduceți supozitorul în rect. Rămâneți în această poziție următoarele câteva minute.
- Dacă simțiți că supozitorul iese înapoi atunci strângeți fesele. Este important de a ține supozitorul intrarectal până la absorbția totală a substanțelor.
Raportarea reacţiilor adverse
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Slovenia
  • Article 88946
  • Producator Default
  • Producător Hemofarm
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat