Coșul este gol. Adăugați un produs

Lecrolyn 20mg/ml 10ml pic. oft.

Descriere Actiunea farmacologica: medicament antialergic, are un efect de stabilizare a membranei celulare, previne degranularea celulelor mastocitare si eliberarea de leucotriene lor de histamina, bradikinina, si alte substante biologic active. De droguri este cea mai eficienta in utilizarea profilactica. Efect semnificativ clinic la pacientii cu boli alergice ale ochiului se produce in termen de cateva zile sau saptamani.
INDICATII
conjunctivita alergica, keratita alergice, keratoconjunctivita, sindromul “ochilor uscati”, oboseala excesiva a ochilor, iritatii ale mucoasei ochilor cauzate de alergii (factori de mediu, riscurile profesionale, produse de uz casnic, produse cosmetice, plante si animale de companie).
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
tratamentul incepe cu instilarea a cite 1-2 picaturi in fiecare sacul conjunctival de 4 ori pe zi, la intervale de 4-6 ore, daca este necesar, doza poate fi crescuta la 6-8 instilatii.
CONTRAINDICATII
hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului
Conditii de Pastrare: Picaturi oftalmice lecrolin 2% pana la 10 ml cu picurator flacoane-ar trebui sa fie depozitate intr-un loc intunecos, la temperatura camerei.
Termen de valabilitate: - 3 ani. Dupa deschiderea flaconului medicamentul trebuie utilizat in termen de 1 luna. Pachetul inchis trebuie sa fie depozitat la temperatura de 15 ° pana la 25°C. , a nu se lasa la indemana copiilor .
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Romania
  • Article 10210
  • Țara producător Finlanda
  • Producător Santen
  • Article 10210
Adăugat