Coșul este gol. Adăugați un produs

Hemorzon sup. N6

39,58 lei
40,80 lei
Adaugă în coş
Ce este Hemorzon şi pentru ce se utilizează Hemorzon, supozitoare face parte din clasa de medicamente cunoscută sub denumirea de antihemoroidale pentru utilizare locală, combinaţii. Hemorzon supozitoare se utilizează pentru atenuarea durerii şi mâncărimilor de la nivel anal, în special în crizele hemoroidale, tromboflebită hemoroidală, proctite, criptite.
Cum să utilizaţi Hemorzon Utilizaţi întotdeauna Hemorzon exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza uzuală este de 1 supozitor de Hemorzon intrarectal, o dată pe zi, preferabil după defecaţie şi după toaleta locală. La nevoie doza poate fi crescută până la 2- 3 supozitoare pe zi. Pentru a introduce supozitorul, îndepărtaţi folia protectoare. Continuaţi tratamentul cu Hemorzon supozitoare (1 supozitor la 2 zile), timp de o săptămână după dispariţia completă a simptomelor locale. Nu utilizaţi Hemorzon supozitoare timp îndelungat.
Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, Hemorzon supozitoare poate determina reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Rar pot apărea: reacţii alergice, reacţii locale iritative şi atrofie a mucoasei rectale precum şi reacţii determinate de cantitatea crescută de corticosteroizi sistemic (sindromul Cushing, hiperglicemie, glicozurie). Reacţiile adverse au fost clasificate în funcţie de frecvenţa de apariţie, astfel: Foarte frecvente: pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane Frecvente: pot afecta până la 1 din 10 persoane 3 Mai puţin frecvente: pot afecta până la 1 din 100 persoane Rare: pot afecta până la 1 din 1000 persoane Foarte rare: pot afecta până la 1 din 10000 persoane. Cu frecvenţă necunoscută: frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător România
  • Article 14488
  • Producător Antibiotice
  • Cod medicament 0300893944
Adăugat