Coșul este gol. Adăugați un produs

Jox 30ml spray

Descriere
Aerosol 45 ml cu pulverizator si aplicator pentru cavitatea bucala.
Particularitati farmacologice :
Polividon-iodul la interactiunea cu pielea si mucoasele elimina iod care, la rindul sau, isi manifesta actiunea dezinfectanta. Alantoina are proprietati antiinflamatoare.
Indicatii:
Angina catarala, foliculara, lacunara, tratamentul concomitent cu antibiotice al anginelor streptococice, tonsilitele acute si cronice, laringitele, glositele, aftele, gripa in perioada incipienta.
Utilizare terapeutica:
Dupa indepartarea capacelului se imbraca aplicatorul si se apasa pe el de 2-3 ori pentru ca solutia sa intre in pulverizator. Tubul aplicatorulгш se introduce in gura (2-3 cm), se inchide gura, se retine respiratia si se apasa pe capacel pentru o irigatie in dreapta si alta in stinga. Procedura se repeta de 2-4 ori pe zi, iar la necesitate la fiecare 4 ore. Inainte si dupa utilizare aplicatorul se spala cu apa. Daca peste 3 zile de tratament starea nu se amelioreaza, se trece la alt medicament.
Contraindicatii:
Hipersensibilitatea la iod si alte componente ale preparatului, hipertiroidismul, insuficienta cardiaca congestiva, virsta sub 8 ani.
Interactiuni :
Reduce efectul altor dezinfectante. Nu se administreaza concomitent cu apa oxigenata sau alte dezinfectante.
Precautii :
A nu se inghiti sau inhala. Preparatul poate fi utilizat si de copiii peste 8 ani, daca accepta introducerea aplicatorului in cavitatea bucala si pot retine respiratia in timpul pulverizarii preparatului. A nu se utiliza in apropiere de flacara deschisa.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 17844
  • Țara producător Cehia
  • Producător Teva (Ivax)
Adăugat