Coșul este gol. Adăugați un produs

Maxitrol 5ml pic. oft.

62,66 lei
64,60 lei
Adaugă în coş
1. Ce este Maxitrol şi pentru ce se utilizează Maxitrol este utilizat pentru tratamentul inflamaţiilor şi a posibilelor infecţii oculare. Cauza acestei inflamaţii poate fi o infecţie sau orice altceva care v-a afectat ochiul. Maxitrol este o asociere de glucocorticoizi şi antiinfecţioase. Glucocorticoizii (în acest caz dexametazona) ajută la prevenirea şi diminuarea inflamaţiei oculare. Antiinfecţioasele (în acest caz sulfatul de neomicină şi sulfatul de polimixină B) au activitate împotriva majorităţii microorganismelor care pot infecta în mod obişnuit ochiul.
Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Maxitrol Nu utilizaţi Maxitrol: - dacă sunteţi alergic la dexametazonă, sulfatul de neomicină, sulfatul de polimixină B sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6); - dacă credeţi că aveţi: - keratită cu virusul Herpes simplex; - virusul vaccinia, varicelă sau orice altă infecţie virală a corneei sau conjunctivei; - afecţiuni fungice ale structurilor oculare sau infecţii oculare parazitare netratate; - tuberculoză oculară. Doar medicul dumneavoastră poate să decidă ce tratament este adecvat pentru tipul dumneavoastră de infecţie.
Cum să utilizaţi Maxitrol Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi Dacă după deschiderea flaconului sigiliul este desprins, îndepărtaţi-l înainte de a utiliza produsul. Adulţi, inclusiv vârstnici Doza recomandată este de 1-2 picături, instilate în fiecare sac conjunctival de 4-6 ori pe zi. În bolile severe, picăturile se pot instila la fiecare oră, frecvenţa administrărilor fiind scăzută treptat odată cu diminuarea inflamaţiei.
https://bit.ly/3nfoBRI
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Alcon-Couvreur
  • Țara producător Belgia
  • Article 18801
  • Cod medicament 9211101393
Adăugat