Coșul este gol. Adăugați un produs

Efisol comp. de supt N20

INDICAȚII DE UTILIZARE:
- procese inflamatorii ale cavității bucale și faringelui cauzate de agenți patogeni sensibili la medicament (inclusiv catarrală, gingivita ulceroasă, stomatita aftoasă, glosita, candidoza mucoasei bucale, faringita, amigdalita, laringita)
- înainte și prevenirea infecției. după intervenţii chirurgicale în cavitatea bucală şi faringe
- tratamentul complex al proceselor infectioase ale cavitatii bucale si faringelui in combinatie cu antibiotice sau sulfonamide.
Mod de aplicare și doze:
Adulți și copii cu vârsta peste 10 ani, medicamentul este prescris 1 comprimat pentru resorbție la fiecare 2-3 ore (nu mai mult de 8-10 comprimate / zi).
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani, medicamentul este prescris 1/2 comprimat pentru resorbție la fiecare 2-3 ore (nu mai mult de 4-5 comprimate / zi).
Tabletele nu se mestecă. În 30 de minute după administrarea medicamentului, pacientul trebuie să se abțină de la mâncare și băutură.
Se recomandă continuarea tratamentului timp de 1-2 zile după dispariția simptomelor clinice. Durata cursului de tratament nu trebuie să depășească 5-7 zile din cauza riscului de apariție a disbacteriozei.
Contraindicatii:
-copii sub 4 ani
- hipersensibilitate la componentele medicamentului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Article 31444
  • Țara producător Bulgaria
  • Producător Actavis
Adăugat