Coșul este gol. Adăugați un produs

Proctotrombin sup. N10

Ce este Proctotrombin supozitoare şi pentru ce se utilizează Proctotrombin este un medicament care face parte din grupa antihemoroidale pentru uz topic, combinații. Substanţele active sunt heparină sodică, аcetat de prednisolonă și lauromacrogol 400. Proctotrombin supozitoare este indicat pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată în caz de hemoroizi și mâncărime în regiunea perianală.
Cum să utilizaţi Proctotrombin supozitoare Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza recomandată este de 1 supozitor pe zi după actul de defecaţie. Dacă simptomele sunt severe, doar în prima zi de tratament se poate administra 1 supozitor de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 7 zile. Dacă simptomele nu se ameliorează, consultați medicul de specialitate.
Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. În cazul apariţiei unor astfel de reacţii adverse severe opriţi utilizarea de Proctotrombin supozitoare şi adresaţi-vă IMEDIAT medicului dumneavoastră.
https://bit.ly/2R24ivz
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Republica Moldova
  • Article 41536
  • Producător Farmaprim
  • Cod medicament 1608780011

Produse asemănătoare

Adăugat