Coșul este gol. Adăugați un produs

Lysobact Duo 20 mg+1.5mg comp. de supt N10x2

69,06 lei
71,20 lei
Adaugă în coş
Subs. : clorhidrat de lizozim
/ clorură de cetilpiridiniu
Indicatii : Tratamentul local al maladiilor inflamatorii acute ale mucoasei cavităţii bucale şi laringelui, precum gingivite (afecţiune a gingiilor), stomatite (inflamaţie a mucoasei cavităţii bucale), şi afte (răni mici pe mucoasa gurii).Tratamentul adjuvant al laringelui sau faringelui dureros, iritat şi inflamat.
La recomandarea medicului, în perioada preoperatorie sau postoperatorie (pe tonzile, laringe), leziuni sau abcese, precum şi după extracţie dentară.
Administrare : Luaţi medicamentul conform prospectului ataşat. Dacă consideraţi că medicamentul acţionează prea slab sau prea tare, consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistului.Doze.Adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.
Se administrează câte 3-6 comprimate de supt, la un interval de minim 2 ore dintre prize. Comprimatele se ţin sub limbă până la dizolvarea lor completă.
Reactii adverse : Ca toate medicamentele, LYSOBACT DUO poate provoca reacţii adverse.Pot să apară următoarele reacţii alergice precum:Reacții adverse foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane):
·-reacţii de hipersensibilitate locală;
-reacții alergice severe cum ar fi șocul anafilactic, umflarea bruscă a feței și gâtului (edem Quincke).
Contraindicatii : -dacă sunteţi hipersensibil la clorhidrat de lizozim şi clorură de cetilpiridiniu, clorhidrat de lidocaină şi alte anestezice de tipul amidelor sau oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament ,
-dacă aveţi hipersensibilitate la albușul de ou.
-dacă copilul dumneavoastră are vârsta sub 6 ani.
Nu luați acest medicament dacă oricare dintre cele de mai sus este valabil pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua acest medicament.
Pastrare : A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25°C.Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP.Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Orice medicament neutilizat sau material rezidual trebuie eliminat în conformitate cu reglementările locale.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86968
  • Țara producător Bosnia și Hertegovina
  • Producător Bosnalijek
  • Cod medicament 1209290023
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat