Coșul este gol. Adăugați un produs

Salviasept Kids Tuse acadele N6

94,09 lei
97 lei
Adaugă în coş
Ingrediente/1 acadea:
-extract uscat de Lichen-de-Piatră, extract de cimbru, extract de Nalbă-Mare, pulbere de aronia și vitamina C. Alte ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, apă, acid citric, aromă de zmeură, colorant E120.
Ingredientele dispozitivului medical Salviașept kids TUSE învelesc mucoasa gâtului cu un film protector, ameliorând tusea. Datorită proprietăților sale, produsul protejează mucoasa de influența nocivă a factorilor iritanți (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducând frecvența refluxului de tuse. În plus, îmbunătățește hidratarea gâtului și facilitează expectorarea mucusului. Datorită proprietăților calmante, produsul ajută la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse.

Mod de administrare:
-copiii cu vârsta peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi.. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.
Atenționări și precauții speciale:
A nu se administra Salviașept kids TUSE copiilor cu vârsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la ingredientele preparatului.
Informații pentru persoanele cu diabet: preparatul Salviașept kids TUSE conține zahăr. A nu se administra persoanelor cu diabet.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88877
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat