Coșul este gol. Adăugați un produs

Artrocol sup. 100mg N5x2

36,28 lei
37,40 lei
Adaugă în coş
FORMA FARMACEUTICĂ Supozitoare Supozitoare sub formă de torpilă cu suprafaţa netedă onctuoasă, de culoare albă sau alb-gălbuie, fară miros.
Doze şi mod de administrare Mod de administrare: Administrare rectală. Doze: Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor (vezi pct.4.4). Doza zilnică maximă este de 200 mg pe zi. Raportul risc/beneficiu trebuie evaluat cu atenţie înainte de începerea tratamentului cu o doză zilnică de 200 mg, iar utilizarea unor doze mai mari nu este recomandată (vezi pct. 4.4). - Tratamentul simptomatic pe termen lung: 1-2 supozitoare Artrocol sau 100-200 mg ketoprofen pe zi. - Tratamentul simptomatic pe termen scurt al puseelor acute: 2 supozitoare Artrocol sau 200 mg ketoprofen pe zi Frecvenţa administrărilor: Doza zilnică este împărţită în 1-2 doze pe zi. Durata tratamentului: Utilizarea pe cale rectală va trebui să fie cât mai scurtă posibil datorită riscului de toxicitate locală. Populaţii cu risc: Pacienţi cu insuficienţă renală şi pacienţi vârstnici: Se recomandă reducerea dozei iniţiale şi dacă este necesar, adaptarea acesteia în funcţie de gradul afectării renale. Pacienţi hipovolemici (vezi pct. 4.4.). Copii şi adolescenţi: Artrocol nu este indicat la copii și adolescenți cu vârsta sub 15 ani.
Contraindicaţii Hipersensibilitate la ketoprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre excipienţii medicamentului; Antecedente de astm bronşic sau reacţii alergice declanşate de ketoprofen, alte antiinflamatorii nesteroidiene (AINS) sau acid acetilsalicilic; Antecedente de hemoragii sau perforaţii digestive în timpul sau după un tratament cu AINS; Hemoragii gastro-intestinale, cerebrovasculare sau alte hemoragii în evoluţie; Ulcer gastric sau duodenal în evoluţie; Diateză hemoragică; Insuficienţă hepatică severă; Insuficienţă renală severă; Insuficienţă cardiacă severă; Antecedente recente de rectite sau rectoragii; Trimestrul III de sarcină; Copii şi adolescenţi cu vârsta sub 15 ani.
https://bit.ly/3ohVduI
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 74131
  • Țara producător Germania
  • Cod medicament 9200900704
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat