Coșul este gol. Adăugați un produs

Viprosal B 30g ung.

46,46 lei
47,90 lei
Adaugă în coş
DENUMIREA
Viprosal B ® unguent analgezic pentru uz extern, 50 g, 30g
PRODUCĂTOR
Uzina farmaceutică din Tallin SA, Estonia; SA Grindeks, Letonia

PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ VIPROSAL B
Dureri articulare și musculare. Durerile articulare însoțesc leziuni inflamatorii (artrită, periartrită), degenerative (așa-numitele „artroze”) și traumatice (luxații, entorse) ale articulațiilor și ale țesuturilor periarticulare.
Durerile musculare limitează adesea activitatea fizică și pot apărea atunci când fibrele musculare sunt deteriorate din cauza efortului fizic excesiv. Sindromul miofascial dureros (muscular-ligamentar) apărut după mișcări bruște, nepregătite și întinderea excesivă a mușchilor este cea mai frecventă cauză a durerii primare de spate.
СE CONȚINE VIPROSAL B
1g unguent conţine: venin uscat de viperă 0.05 UI, acid salicilic 10 mg, camfor racemic 30 mg, ulei de terebentină 30 mg
CUM SĂ UTILIZAȚI VIPROSAL B
Extern. Se aplică în cantități mici pe zona dureroasă, cîte 5-10 g unguent (1-2 linguriţe de ceai), de 1-2 ori pe zi, în dependenţă de intensitatea durerii şi se fricționează pînă la dispariţia sindromului dureros. Durata tratamentului depinde de caracterul şi gravitatea bolii. Dacă aveţi impresia că efectul medicamentului Viprosal B este prea puternic sau slab, consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.
NU UTILIZAȚI VIPROSAL B
Dacă sunteți hipersensibil (alergic) la substanțele active din compoziția medicamentului; dacă aveți ulcere pe piele şi alte afecţiuni cutanate; dacă aveți tuberculoză pulmonară acută; dacă aveți tulburări ale circulației sanguine de la nivelul creierului sau inimii; dacă aveți predispoziţie la apariţia spasmelor vaselor de sînge; dacă aveți tulburări severe ale funcţiei renale şi hepatice.
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Unguentul nu trebuie aplicat pe pielea lezată. Pentru a evita apariția unei iritații puternice trebuie evitată pătrunderea unguentului în ochi sau pe mucoase. La copii şi adolescenţi este contraindicată administrarea acestui medicament, deoarece nu există date suficiente privind utilizarea la aceste grupe de vârstă.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Viprosal B® nu trebuie administrat în timpul sarcinii şi perioada de alăptare deoarece nu există date suficiente privind utilizarea în această perioadă.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
La pacienţii cu sensibilitate sporită faţă de componentele unguentului, sunt posibile reacțiile alergice (iritația pielii, prurit, urticarie, edem). În cazul apariţiei reacțiilor adverse, se recomandă încetarea utilizării şi spălarea unguentul de pe piele. Aceste simptome dispar după întreruperea utilizarii unguentului. Pentru a evita apariţia reacțiilor adverse este recomandată aplicarea prealabilă a unei cantități mici de unguent pe piele pentru determinarea sensibilității la medicament.
CONŢINUTUL AMBALAJULUI
Unguent pentru uz extern. Cîte 30 g, 50 g sau 75 g unguent în tuburi de aluminiu.
CUM SE PĂSTREAZĂ VIPROSAL B
A se păstra la temperaturi sub 250C. A nu se păstra în frigider sau congelator. A nu se lăsa la vederea și îndemîna copiilor.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 71243
  • Țara producător Estonia
  • Producător Tallinn-Pharma(Grindex)
  • Cod medicament 0307140429
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat