Coșul este gol. Adăugați un produs

Carsil 22.5mg comp. N10x8

111,89 lei
115,35 lei
Adaugă în coş
Ce este Carsil şi pentru ce se utilizează

Carsil este un medicament, care conţine substanţa activă silimarină, extrasă din fructe de armurariu. Silimarina activează sinteza proteinelor şi fosfolipidelor în celulele lezate ale ficatului, stabilizează membranele lor celulare, leagă radicalii libere (acţiune antioxidantă). Acţiunea ei de bază constă în protejarea celulelor hepatice de acţiunea nefavorabilă a diferitor factori, precum alcool, medicamente, infecţii virale, impurităţi industriale. În afectarea celulelor hepatice contribuie la restabilirea lor mai rapidă. Carsil se utilizează în următoarele maladii: afecţiuni hepatice de origine toxică, tratamentul de întreţinere în afecţiunile hepatice inflamatoare cronice, steatoză hepatică (alcoolică şi non-alcoolică), tratamentul complex al cirozei hepatice, profilaxia afecţiunilor hepatice la administrarea îndelungată de medicamente, alcool, intoxicaţii cronice (inclusiv profesionale).Cum să utilizați Carsil

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze

Adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani

Tratamentul afecţiunilor severe hepatice se iniţiază cu doza de 4 comprimate de 3 ori pe zi. În afecţiuni uşoare şi doza de întreţinere constituie câte 2 comprimate de 2-3 ori pe zi. Cura de tratament se prelungeşte nu mai puţin de 3 luni.
Copii cu vârsta sub 12 ani

Nu există date suficiente privind siguranţa şi eficacitatea silimarinei la copii, de aceea Carsil nu se recomandă la copii cu vârsta sub 12 ani.
Mod de administrare

Comprimatele se administrează pe cale orală, se înghit întregi, fără a fi mestecate, cu o cantitate suficientă de apă.
Durata tratamentului

Dacă acuzele dumneavoastră persistă, adresaţi-vă la medic. Durata curei de tratament este stabilită de medic.
Dacă luaţi mai mult Carsil decât trebuie

Dacă aţi luat mai mult Carsil decât trebuie, anunţaţi imediat medicul dumneavoastră.
Dacă uitaţi să luaţi Carsil

Dacă uitaţi să luaţi Carsil administraţi cât mai curând posibil comprimatul omis. Dacă este ora administrării dozei următoare, luați-oca de obicei. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Prelungiţi să administraţi preparatul, conform recomandaţiilor medicului.
Dacă încetaţi să luaţi Carsil

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Carsil este bine tolerat.
Întrerupeţi administrarea acestui medicament şi adresaţi-vă imediat unui medic dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse foarte grave (frecvența de apariție - cu frecvenţă necunoscută):

- şoc anafilactic (reacţie alergică severă cu dificultăţi de respiraţie şi ameţeli). Opriţi administrarea acestui medicament şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă observaţi oricare dintre reacţiile adverse de mai sus.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Bulgaria
  • Article 15354
  • Producător Sopharma
  • Cod medicament 1909120194
Adăugat