Coșul este gol. Adăugați un produs

Visine 0.05% 15ml pic.oft.

Indicaţii terapeutice Înlăturarea edemului şi hiperemiei conjunctivei, cauzate de acţiunea factorilor fizici şi chimici (fum, praf, apă clorurată, lumină, produse cosmetice, lentile de contact) la adulţi şi copii cu vârsta peste 2 ani.
Doze şi mod de administrare Administrare oftalmică. Se instilează câte 1-2 picături în sacul conjunctival al ochiului afectat de 2-3 ori pe zi. Nu se recomandă administrarea continuă a medicamentului mai mult de 4 zile. Copiilor cu vârsta de 2-6 ani se administrează sub supravegherea medicului. Mod de manipulare a flaconului picurător Medicamentul se prezintă în ambalaj cu sistem de închidere securizat pentru copii. La prima utilizare a flaconului e necesar de înlăturat inelul de control al primei deschideri al capacului. A se apăsa pe capacul flaconului, rotindu-l concomitent contra acelor de ceasornic. Se scoate capacul de pe flacon şi se întoarce cu vârful în jos. A nu se atinge vârful flaconului de oricare suprafeţe. După utilizare de înşurubat capacul flaconului picurător.
Contraindicaţii - Hipersensibilitate la componentele medicamentului; - glaucom cu unghi închis; - distrofie endotelial-epitelială a corneei; - copii cu vârsta sub 2 ani.
https://bit.ly/3xNrYEi
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător Rusia
  • Article 11843
  • Producător Johnson & Johnson
  • Article 11843
Adăugat