Coșul este gol. Adăugați un produs

Sekrol pediatric 15mg/5ml 150ml sirop

29,34 lei
30,25 lei
Adaugă în coş
Descriere:
Ambroxolul este metabolitul activ al bromhexinei. Stimuleaza activitatea celulelor seroase si celulele Clark ale mucoasei bronsice. Primele elimina mai mult component seros care lichefiaza mucusul bronsic si-i mareste volumul, iar celelalte excreta hidrolaze care scindeaza fibrele de mucopolizaharide din mucusul bronsic, ii reduc viscozitatea si-l fluidifica. Creste activitatea cililor vibratili si drenarea bronhiolelor si a bronhiilor. Stimuleaza si productia de surfactant. Reduce viscozitatea mucusului nazal si laringeal.
Indicatii:
Bronsita cronica obstructiva, bronsita astmatica, bronsiectaziile, astmul bronsic, mucoviscidoza, sinusita. Reabilitarea respiratorie intensiva in perioada pre- si postoperatorie.
Mod de administrare:
Adulti cite 30 mg de 3 ori pe zi cu mult lichid dupa mese (lichidul creste eficacitatea ambroxolului). In tratamentul de durata cite 30 mg de 2 ori pe zi. Copii: 1,2-1,6 mg/kg/zi. Solutia 30 mg/5 ml sau siropul 30 mg/5 ml (=1 lingurita): adulti si copii peste 12 ani cite 2 lingurite de 2 ori pe zi, 1-2 ani cite 1\2 lingurita de 2 ori pe zi, 2-4 ani cite 3\4 de lingurita de 2 ori pe zi, 4-6 ani cite 1 lingurita de 2 ori pe zi, 6-12 ani cite 1,5 lingurita de 2 ori pe zi. Solutia si siropul 15 mg/5 ml se administreaza in doze respectiv de 2 ori mai mari ca cele precedente. In insuficienta renala dozele se reduc.
Contraindicatii:
Ulcerul gastric si duodenal, primul trimestru al sarcinii, hipersensibilitatea la preparat.
Reactii adverse:
Bolnavii cu hiperreactivitate a cailor respiratorii. Sarcina si lactatia. Poate influenta capacitatea de conducere a vehiculelor a unor pacienti, in functie de particularitatile lor individuale.
Conditii de pastrare:
Conditii de conservare: Temperatura camerei, loc uscat, ferit de lumina.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bilim Pharm
  • Țara producător Turcia
  • Article 10255
  • Cod medicament 0100450033
Adăugat