Coșul este gol. Adăugați un produs

Airtal 15mg/g crema 60g

102,87 lei
106,05 lei
Adaugă în coş
COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ Un gram de cremă conţine aceclofenac 15 mg.
Indicaţii terapeutice Tratamentul local al tuturor tipurilor de dureri şi inflamaţii cu diferite cauze locomotorii, incluzând leziuni traumatice. Medicamentul poate fi utilizat pentru ameliorarea inflamaţiilor tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, în cazul luxaţiilor, entorselor sau contuziei, precum şi în tratamentul lumbago, torticolisului şi periartritei.
Doze şi mod de administrare Doze Airtal cremă trebuie aplicat de trei ori pe zi, prin masare uşoară pe zona afectată. Doza aplicată depinde de dimensiunea zonei afectate: 1,5-2 g Airtal cremă (aproximativ 5-7 cm). Atenţionaţi pacienţii că durata tratamentului fără prescripţie medicală în cazul leziunilor musculare şi articulare (luxaţii, entorse, contuzii) şi în cazul tendinitelor nu trebuie să depăşească 2 săptămâni. Tratamentul fără prescripţie medicală în cazul artritei poate fi continuat pentru o perioadă de până la 3 săptămâni. Dacă simptomele se agravează sau nu se ameliorează după 7 zile, pacientul trebuie să se adreseze unui medic pentru o evaluare mai detaliată. Copii şi adolescenţi Nu sunt disponibile date. Vârstnici Nu este necesară modificarea dozelor la vârstnici. Mod de administrare Administrare cutanată. Acest medicament este destinat exclusiv uzului extern şi nu trebuie utilizat în bandaje ocluzive. După aplicare este necesară spălarea mâinilor, cu excepţia cazului când zona tratată este la nivelul mâinilor. Trebuie manifestată prudenţă astfel încât crema să nu intre în ochi sau în gură. Airtal cremă trebuie utilizat doar pe piele intactă.
Contraindicaţii • Hipersensibilitate la substanţa activă • Nu trebuie administrat la pacienţii care au prezentat hipersensibilitate la alte AINS. Deși nu a fost stabilită posibila hipersensibilitate încrucişată cu diclofenacul, nu se recomandă aplicarea la acei pacienţi care au prezentat hipersensibilitate la diclofenac. • Similar altor medicamente antiinflamatoare, aceclofenacul este contraindicat la pacienţii la care acidul acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene produc crize de astm bronşic, urticarie sau rinită acută.
https://bit.ly/3w4Gvdd
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88730
  • Țara producător Ungaria
  • Producător Gedeon Richter
  • Cod medicament 0109370150
Adăugat