Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Ulei Armurariu past N20

Un element important al uleiului de armurariu este silimarină. Aceasta este un complex de substanțe antioxidante (solidianin, silibina, etc) care fac ca produsul să aibă puternice proprietăți hepatoprotectoare. Uleiul de armurariu conține substanțe carotenoide și vitamine (E, B, D, K). De asemenea are micro și macro-elemente: magneziu, potasiu, fier, mangan, calciu, seleniu, zinc, vanadiu, aluminiu, cupru, crom. Nu lipsesc acizii grași polinesaturați de tipul celui linoleic (Omega-6), dar și acid oleic (Omega-9).

Recomandare

Armurariul este unul dintre cele mai eficiente remedii ale afecțiunilor hepatice, fiind utilizat pe scară largă în fitoterapie. Cum acționează

Uleiul de armurariu are proprietăți foarte bune asupra funcției hepatice, reduce inflamațiile ficatului, ajută la detoxifierea ficatului, protejează și crește rezistența membranelor celulelor hepatice. Ajută la regenerarea hepatocitelor care suferă deteriorări din cauza substanțelor toxice, a consumului de alcool în exces. Aceste proprietăți se datorează activității substanțelor antioxidante din compoziția lui, a vitaminelor C și E, a complexului de silimarină. Este utilizat ca adjuvant pentru regenerarea celulei hepatice în cazurile afecțiunilor hepatice. Dozare: 1 pastila/zi, eventual dupa o masa principala.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Suplimente alimentare
  • Article 65951
  • Article 65951
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat