Coșul este gol. Adăugați un produs

Normarin Baby 150ml

256,08 lei
264 lei
Adaugă în coş
Normarin Baby, 150 ml
Spray nazal izotonic cu apă de mare.
Dispozitiv medical.
Curațare delicată a cavității nazale.
Pentru sugari, copii și adulți.

Compozitie: Soluție izotoniсă (0,9%) de apă de mare.

Bogat în oligoelemente și săruri minerale marine.
Microdifuzare nebulizanta la 360°.
Pentru igiena nazala zilnica.
Fără conservanți.
Nu afectează stratul de ozon.
Utilizare garantată până la ultima picatură.

Spray-ul nazal izotonic cu apă de mare este conceput special pentru igiena nazală zilnică a sugarilor, copiilor și adulților. Mucoasa cavitații nazale este curațata în mod delicat, iar secrețiile sunt îndepartate treptat, favorizând fluidificarea secrețiilor, eliminând în același timp excesul de mucus, permițând hidratarea în caz de uscaciune și înroșire.

Este indicat pentru igiena nazală zilnica a copiilor și a sugarilor cu vârsta peste 2 luni, deoarece curăță căile nazale ale copiilor care încă nu sunt capabili sa-și sufle nasul în mod corespunzător.

De asemenea, contribuie la eliberarea cailor nazale la copii, ajutându-i să respire mai ușor, asigurând un somn mai bun și ușurând alăptarea sugarilor.

Instrucțiuni de folosire
SUGARI ȘI COPII: Scoateți capacul de protecție de pe flacon. Atașați aplicatorul nazal. Copilul trebuie să stea culcat, cu capul întors într-o parte pentru a evita intrarea soluției în gât. Introduceți cu grija aplicatorul nazal într-o nara, apoi apasați ușor pe aplicator. Repetați operația în cealalta nara. Îndreptați capul copilului, ștergeți nasul cu un servețel. Pulverizați o data în fiecare
nara, de 1-4 ori pe zi. Spalați aplicatorul nazal cu apă caldă și săpun după folosire.
ADULȚI: Introduceți cu grija aplicatorul nazal într-o nara, apoi apasați scurt pe aplicator. Așteptați câteva secunde înainte de a șterge excesul de lichid. Lasați soluția sa acționeze câteva secunde. Suflați nasul pentru a îndeparta mucusul.

Atenționari speciale:
ATENȚIE: Recipient sub presiune: poate exploda daca este încalzit. Nu perforați sau ardeți, chiar și dupa utilizare. A se pastra departe de surse de caldura, suprafe e fierbinți, scântei, flacari sau alte surse de aprindere.Fumatul interzis.
A se proteja de lumina solara. Nu expuneți la temperaturi care depașesc 50°C.
PRECAUȚII: A se utiliza înainte de data de expirare înscrisa pe flacon. Uz extern. Exclusiv pentru administrare nazala. A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 2 luni. A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, spalați abundent. În caz de iritație, adresați-va medicului. Irigarea nazala nu trebuie efectuata la copii i sugari cu capul înclinat pe spate, deoarece soluția poate intra în gât.
PASTRARE: A se utiliza înainte de data de expirare înscrisa pe partea de jos a flaconului. A nu se lasa la îndemâna copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88251
  • Producător Cosmosol SRL
  • Țara producător Italia
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat