Coșul este gol. Adăugați un produs

Normarin Daily 150ml

Compozitie : Apă de mare naturală sterile izotonică (diluată până la nivel fi ziologic (0,9%) cu apă purifi cată).
Indicatii : Pentru igiena nazală zilnică. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită, sinuzită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Acționează prin fl uidifi carea mucusului și spălarea căilor nazale de particule străine cum ar fi particulele de praf, polen și alți alergeni. Aceasta ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale.
Normarin Daily nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. Persoanele care suferă în mod frecvent de rinite sau sinuzite pot sesiza că utilizarea regulată a Normarin Daily ajută la scăderea consumului de medicamente.
Administrare : Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.Țineți recipientul poziționat suborice unghi, introduceți cu blândețe piesa nazală într-o nară și apăsați timp de 1-2 secunde. Sufl ați nasul. Repetați și pentru cealaltă nară. Pentru copii cu vârsta de la 6 luni și adulți. Utilizarea acestui dispozitiv (piesei nazale) de către mai multe persoane ar putea răspândi infecții. Spălați piesa nazală în apă cu săpun și clătiți cu apă caldă după fi ecare utilizare. Cel mai bine folosiți fl acoane individuale pentru fi ecare membru al familiei.
• Recipient presurizat: poate exploda dacă este încălzit. A nu se găuri sau arde, chiar și după utilizare. A se feri de căldură/ scântei/ fl ăcări deschise/ suprafețe încinse. - Interzis fumatul.
Reactii adverse : Normarin Daily nu are contraindicații și nu sunt cunoscute reacții adverse la acesta.
Pastrare :
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A se proteja de lumina solară.
A nu se expune la temperaturi care depășesc 50 °C (122 °F)
La temperatura camerei. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe cutie (flacon).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Aurena Laboratories
  • Article 88248
  • Producător Aurena Laboratories
  • Țara producător Elvetia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat