Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Herbastress pt somn caps. N20

234,65 lei
247 lei
Adaugă în coş
DENUMIREA
HERBASTRESS® pentru somn- un complex de componenţi naturali, care constă din extracte de natură vegetală, aminoacizi şi melatonină, 20 capsule.
PRODUCĂTOR
SA Grindeks, Letonia
PROPRIETĂȚI
HERBASTRESS® pentru somn – un complex de extracte de natură vegetală, aminoacizi şi melatonină, ce oferă un debut de acţiune mai rapid al complexului şi nu creează dependenţă.
Hameiul susţine un somn sănătos, calmează şi ajută la depăşirea stresului. Valeriana ajută la adormire şi menţinerea calităţii normale a somnului, facilitează relaxarea. Melatonina ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi; un efect benefic se obține atunci când se utilizează 1 mg de melatonină înainte de culcare. Melatonina ameliorează simptomele asociate cu dereglările ritmului zilnic; un efect benefic se obține prin utilizarea a cel puțin 0,5 mg de melatonină în prima zi a călătoriei înainte de a merge la culcare și în primele zile după sosirea la destinație. Vitamina В6 ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos.
COMPOZIŢIA
1 capsulă conține: extract uscat din conuri de hamei – 125 mg; extract uscat din rădăcină de valeriană– 50 mg; clorhidrat de piridoxină (vitamina В6) – 1,4 mg; 5-hidroxitriptofan – 101 mg; melatonină – 1 mg.
INDICAȚII
Adulți, cîte 1 capsulă seara cu 30 minute înainte de somn. Capsula se înghite întreagă cu o cantitate suficientă de apă. Perioada recomandată de administrare – pînă la 3 săptămâni.
HERBASTRESS®pentru somn este recomandat de a fi utilizat pentru menţinerea unui somn sănătos şi restabilirea ritmului zilnic (inclusiv pentru călători şi lucrători în schimburi).
NU UTILIZAȚI HERBASTRESS PENTRU SOMN
În caz de sensibilitate sporită față de vreun component al complexului. Nu se utilizează împreună cu alte produse care conțin vitamine din grupa B.
ADMINISTRAREA ÎN SARCINĂ ȘI PERIOADA DE ALĂPTARE
Adinistrarea în perioada sarcinii sau alăptării este posibilă doar după o consultare preliminară a medicului.
REACȚII ADVERSE POSIBILE
La administrarea în doze recomandate, reacții adverse nedorite nu au fost depistate.
ATENŢIONĂRI
Suplimentul alimentar nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat. De a nu depăși doza zilnică recomandată.
PREZENTARE, AMBALAJ
Capsule 436 mg. Câte 10 capsule în blister. Câte 2 blistere în cutie de carton.
CONDIȚII DE PĂSTRARE
A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Letonia
  • Article 85906
  • Producător Grindex
Adăugat