Coșul este gol. Adăugați un produs

Florbiotic Colics pic. 10ml

226,10 lei
238 lei
Adaugă în coş
Picături probiotice
Picături pentru sugari şi copii mici cu conţinut de Lactobacillus rhamnosus SP1 şi vitamina D3

Acest produs este un supliment alimentar. Acest produs este disponibil fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizaţi Florbiotic Colics picături cu atenţie, pentru a obţine cele mai bune rezultate. PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ PICĂTURILE PROBIOTICE FLORBIOTIC COLICS?

- picături pentru nou-născuţi, sugari şi copii mici cu conţinut de Lactobacillus rhamnosus SP1 şi vitamina D3 (cholecalciferol)

- conţine vitamina D, necesară pentru creşterea şi dezvoltarea sistemului osos la copii

- conţine cultură de bacterii vii liofilizate de acid lactic Lactobacillus rhamnosus SP1

Picăturile probiotice Florbiotic Colics au un rol semnificativ în restabilirea şi menţinerea echilibrului microflorei intestinale, asigurând sănătatea tractului digestiv.
Picăturile probiotice Florbiotic Colics au un rol semnificativ în evitarea şi reducerea apariţiei tulburărilor digestive precum balonare, gaze intestinale, diaree, crampe, constipaţie sau dureri abdominale.
Picăturile probiotice Florbiotic Colics se utilizează şi ca adjuvant în tratamentul cu antibiotice orale, datorită capacităţii de restabilire şi menţinere a echilibrului microflorei intestinale. CUM SĂ UTILIZAŢI FLORBIOTIC COLICS?

- Florbiotic Colics va fi administrat bebeluşilor şi copiilor mici.
- A se agita bine înainte de utilizare pentru a obţine o omogenizare cât mai bună a suspensiei şi precipitatului din flacon.
- Dozele recomandate sunt: nou-născuti. bebeluşi. coDii mici: câte 6 oicături De zi. într-o priza.
- Suplimentul se va administra independent sau împreună cu băuturi reci, de ex. suc sau lapte.
- Se recomandă utilizarea regulată pe parcursul lunilor de iarnă. Vara se recomandă administrarea timp de 14 zile, apoi pauză timp de 14 zile.
- A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
- Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar echilibrat şi variat şi un stil de viaţă sănătos.
- Dacă copilul primeşte o cură de antibiotico-terapie, picăturile se vor administra cu 2 ore până la sau după administrarea antibioticului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharma Swiss
  • Article 85936
  • Țara producător Canada
  • Article 85936
  • Producător Pharma Swiss
  • Țara producător Canada
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat