Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Supradyn Junior N30

Supradyn Junior reprezinta un supliment alimentar de vitamine, minerale si lecitina care sustine dezviltarea sanatoasa a copiilor cu varste suprinse intre 4 si 12 ani. Pe parcursul diferitelor perioade de crestere copiii au nevoie de un aport adecvat de substante nutritive. In anumite conditii: aport insuficient, apetitscazut, perioada de covalescenta, efort fizic si psihic intens, necesarul de micronutrienti este mult crescut.
Supradyn Junior prin formula sa completa contribuie la mentinerea in forma a copiilor de regim alimentar sau de consum energetic crescut. O tableta masticabila de Supradyn Junior combina toti micronutrientii esentiali pluslecitina, importanti in crestere, dezvoltare fizica si psihica sanatoasa.
In particular Supradyn Junior ofera: - Vitaminele din frupul B esentiale in metabolizarea glucidelor, proteinelor, lipidelor si in transformarea hranei in energie.Lecitina, un ingredient natural important in buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorie.Vitamina C naturala, plus zinc, cupru,fier si vitamina A pentru intarirea imunitatii. Aroma de portocale si mandarina.
Compozitie
Un ursulet gumat Supradyn Junior contine:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacina) 9 mg
Biotina 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg
Mod de administrare
Copii 4 – 12 ani, un ursulet gumat pe zi
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Suplimente alimentare
  • Producător Bayer Consumer
  • Article 77812
  • Article 77812
  • Producător Bayer Consumer
  • Țara producător Elvetia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat