Coșul este gol. Adăugați un produs

Olefar Duo oil spray 20ml

144,53 lei
149 lei
Adaugă în coş
OLEFAR duo oil spray conţine o combinație de uleiurile naturale ca sub formă de spray. Olefar Duo oil spray contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului respirator. OLEFAR DUO Oil Spray conține o compoziție unică din uleiuri de cătină, gălbenele, scorțișoară, arbore de ceai si mentă – acoperă ideal mucoasa gătului și cavității bucale. Ajută la menținerea mucoasei umede și suplă, reduce senzația de disconfort și durere.

INDICAŢII:

Olefar® DUO Oil Spray se aplică pentru atenuarea stării de disconfort, în cazul inflamației a mucoasei în cavitatea orală și în orofaringe după diverse manipulări sau în caz de inflamație.

Mod de administrare:

Adulți şi copii peste 2 ani:

Plasați pulverizatorul în cavitatea bucală și apăsați pompa de pulverizare de 1-2 ori;

Se recomandă utilizarea de 3 ori pe zi.

OLEFAR dispersează ingrediente active, orientate direct spre peretele dorsal a faringelui afectat, permite obținerea unui efect analgezic rapid și eficiență ridicată. Precauții: Hipersensibilitate (alergie) – la unul din componetele produsului. În perioada sarcinii si alaptării – doar după consultarea medicului sau farmacistului. Nu se admite contactul cu ochii! Dacă produsul accidental a contactat cu ochii, spalați imediat ochii cu apă curentă și consultați un medic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 85883
  • Țara producător Lituania
  • Producător Solepharm Pharmaceuticals
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat