Coșul este gol. Adăugați un produs

U-Grow Incalzitor si sterilizator biberoane U001-BBW (1 biberon)

720 lei
800 lei
Adaugă în coş
Încălzitor și sterilizator U-Grow, o soluție 2 în 1 sigură și foarte utilă. Funcții: încălzire lapte, încălzire mâncare, sterilizare, indicator pentru îcălzire.
Accesorii: cupă și recipient pentru alimente. Încălzitorul electric are numeroase avantaje față de cuptorul cu microunde, fiind o alegere excelentă pentru încălzirea laptelui sau a alimentelor bebelușului. Este ușor de folosit și are grijă de sănătatea celui mic, laptele natural și formula sunt încălzite uniform și nu își pierd nutrienții și vitaminele atât de importante pentru creștere.
Încălzitorul are o capacitate de un biberon. Datorită tehnologiei avansate, aparatul oferă o soluție completă și poate fi folosit cu brio ca sterilizator. Distruge până la 99.9% din bacterii cu abur natural, fără chimicale. Are un buton mecanic rotativ la 180°, cu indicator de alimentare, astfel este simplu și sigur de folosit. Este dotat cu protecție împotriva fierberii pâna la uscare.
Datorită designului inteligent, vasul de incalzire poate fi păstrat curat cu ușurință permițându-ți să sterilizezi cu abur pur de fiecare dată. Aparatul nu conține BPA sau alte substanțe toxice. Este realizat din polipropilenă durabilă și rezistentă la temperaturi înalte.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător România
  • Producător U-Grow
  • Article 91537
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat