Coșul este gol. Adăugați un produs

NUTRILON 3 (formulă de lapte 12-24 luni) 400g (Produs Social)

213,45 lei
Adaugă în coş
Indicații: Pronutra Plus este un complex unic format din prebiotice (scGOS/IcFOC 9:1), vitaminele ACD, fier și acizi grași polinesaturați, cu lanț lung(ARA/DHA). Nutrilon 3 cu Pronutra + ajută la dezvoltarea creierului și formarea unui sistem imun sănătos copilului. Laptele de creștere Nutrilon 3 este o formulă de lapte echilibrată creată în conformitate cu necesitățile copilului mai mare de 1 an. Conține substanțe nutritive, necesare pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. Formula se indică copiilor după 12 luni.
Compoziție: Lapte degresat, zer demineralizat, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), prebiotice (galactooligozaharide, fructooligozaharide), lactoză, concentrat proteic de zer, substanțe minerale, complex de vitamine, taurină, colină, licitină din soia, microelemente, ulei de pește.
Mod de administare: 1. Spălați-vă pe mâini și sterilizați toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui. 2.Fierbeți apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati-o să se răcească până la temperatu
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nutricia
  • Article 84639
  • Țara producător Polonia
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat