Coșul este gol. Adăugați un produs

NUTRILON 1 (formulă de lapte 0-6 luni) 400g

210,40 lei
Adaugă în coş
Indicații: Nutrilon 1 – este o formulă de lapte complexă, creată astfel, încât sa satisfacă toate necesitățile în nutrienți a copilului, începând de la naștere și continuând pe parcursul primelor 6 luni de viață. Nutrilon 1 conține Pronutra Plus – un complex unical de prebiotice (scGOS/lcFOS 9:1) în combinație cu vitaminele A, C, D, fier și acizi grași polinesaturați cu lanț lung (ARA/DHA), ce contribuie în mod natural la dezvoltarea creierului, văzului și formarea unui sistem imun sănătos al copilului.
Compoziție: Zer demineralizat, amestec din uleiuri vegetale, lactoză, lapte degresat, prebiotice (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), concentrat proteic din zer, substanțe minerale, ulei de pește, complex de vitamine, lecitină din soia, colină, taurină, microelemente, nucleotide, inozitol, L-triptofan, L-carnitină.
Mod de administare: 1. Obligator, spălați-vă pe mâini și sterilizați toate ustensilele, pe care le folosiți la prepararea laptelui. 2. Sterilizați sticluța și tetina: fierbeți-le în ap
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nutricia
  • Article 84641
  • Țara producător Polonia
Adăugat