Coșul este gol. Adăugați un produs

NUTRILON AR (formulă de lapte antireflux) 400g

349,80 lei
Adaugă în coş
Indicații:
Nutrilon Antireflux este creat special pentru bebelușii cu predispunere către regurgitări, efectiv diminuând frecvența lor, datorită prezenței agentului de îngroșare natural - pudră din boabe de roșcove. Totodată, pudra din boabe de roșcove, fiind un agent de îngroșare de origine naturală, posedă proprietăți prebiotice, acționând favorabil asupra tractului gastro-intestinal al copilului.

Compoziție: Lactoză, lapte degresat, amestec de uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui, ulei de Mortierella alpina), maltodextrină, pudră din boabe de roșcove, substanțe minerale, ulei de pește, L-cisteină, complex de vitamine, lecitină din soia, taurină, clorură de colină, microelemente, inozitol, nucleotide, L-carnitină.
Mod de administare: 1. Spălați-vă pe mâini și sterilizați toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui. 2.Fierbeți apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati-o să se răcească până la temperatura de 40°C. 3. Turnați în sticluța steriliza
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 84636
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat