Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm Ulei pentru față, corp și păr Huile Precieuse 100ml

99 lei
110 lei
Adaugă în coş
Pretiosul ulei Evoluderm Huile Precieuse Argan & Oenothera de la marca franceză Evoluderm câștigă un efect de lux cu prima aplicație. Dezvoltarea universală poate fi utilizată pentru a îmbunătăți starea pielii și a părului. Instrumentul este plasat într-o sticlă compactă cu un dozator convenabil pentru o aplicare cât mai exactă și mai economică. Formula este îmbogățită cu două tipuri de uleiuri naturale - primroze și argani. Atunci când este utilizat ca un produs de îngrijire, ingrediente naturale hidrateaza instantaneu și hrănește profund epiderma, saturară cu oligoelemente benefice și vitamina F. Elixirul valoros reâncarnează pielea, elimină uscarea și exfolierea și o face uimitor de moale, mătăsoasa și elegantă. Uleiul este ideal pentru îngrijirea vârfurilor de păr uscate. Instrumentul face firele fabulos de elastice, mătăsoase și strălucitoare, simplificând foarte mult ritualul zilnic de styling.
Mod de utilizare:
Pentru corp: Aplicați o piele curată, masați-o astfel încât uleiul să fie bine absorbit. Instrumentul tratează stratul superior al epidermei.
Pentru păr: frecați o cantitate mică de ulei în palme și aplicați pe capetele părului.

Ingrediente: Brassica Campestris Oleifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Limonene, Ethyl Oleate, Geraniol, Ethyl Palmitate, Ethyl Stearate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88707
Adăugat