Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Tombola Optica Felicia

Regulament Oficial: Tombola Descoperă orașele Europei

Secțiunea 1. Organizatorul campaniei

Tombola “Descoperă orașele Europei”, organizată și desfășurată de AMOFARM – DIVERSE SRL, cu sediul în mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare nr.62, IDNO 10260001126, reprezentată prin directorul general Natalia Sturza, care activează în baza Statutului (denumită în continuare”Organizatorul”). Toți participanții care vor participa la Tombola ,,Descoperă orașele Europei,, sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial, care vor fi menționate mai jos.
Regulamentul Oficial al Tombolei ,,Descoperă orașele Europei,, este afișat public pe pagina oficială www.felicia.md, pentru mai multe detalii sau neclarități vă puteţi adresa la numărul de telefon la linia fierbinte Felicia: (022)323333. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca toate modificările inițiate să intre în vigoare numai după publicarea acestor modificări în mod oficial.

Secțiunea 2. Durata Tombolei și aria de desfășurare  

Tombola “Descoperă orașele Europei” va avea loc în perioada 10 mai 2019 –  10 august 2019, urmând să fie organizată și să se desfășoare în rețeaua Optica Felicia din întreaga țară și Felicia Optic Center. 

Secțiunea 3. Dreptul la participare  

Poate participa la Tombola ”Descoperă orașele Europei” orice persoană fizică cu domiciliul sau cu reședința în Republica Moldova.

La Tombola “Descoperă orașele Europei” nu au dreptul să participe persoanele cu statut de angajat al Rețele Felicia, la fel și soțiile/soții precum și rudele de gradul I ale acestora.

Secțiunea 4. Mecanismul Tombola “Descoperă orașele Europei”  

Înscrierea în Tombola ,,Descoperă orașele Europei,, se face în baza tichetului de înscriere, care va fi prezent în rețeaua Optica Felicia și Felicia Optic Center, începând cu data de 10 mai 2019, în urma unei achiziții unice de produse în valoare de minim 1000 lei. Vor fi considerate valabile doar acele tichete unde toate câmpurile vor fi completate deplin cu date veridice. Tichetele se vor strânge în toate farmaciile Felicia Optica, în boluri special pentru colectarea acestora.
Pentru validare, participanții trebuie să păstreze a doua parte a tichetului, cu bonul fiscal atașat.
Desemnarea câștigătorului va fi efectuată lunar prin selecţie aleatorie din toate tichetele acumulate (colectate din toate opticile participante) pană la data de 10, ora 15:00 a lunii aferente extragerii.
Tichete colectate:
•I Extragere - 10 mai - 10 iunie;
•II Extragere - 10 mai – 10 iulie (cu excepţia tichetelor extrase aleatoriu);
•III Extragere - 10 mai  - 10 august (cu excepţia tichetelor extrase aleatoriu);

Extragerea se va efectua, în mod aleatoriu, de către unul din vizitatorii spontani ai Opticii Felicia, cu transmisiune live a extragerii pe pagina de Facebook „Optica Felicia„ și distribuire pe pagina Felicia Optic Center. Pentru fiecare dintre cele 3 premii puse în joc se vor desemna prin extragere la sorți câte un câștigător și un număr de câte 3 (trei) rezerve aferente fiecărui câștigător în parte, pentru situații în care câștigătorii respectivi nu sunt validați sau refuză să primească premiul.
Câștigătorii vor fi contactați telefonic, prin mijloacele de contact specificate în formularul completat în vederea anunțării lor, în maxim 5 zile lucrătoare de la data desemnării lor ca și câștigătorii. Se vor efectua maximum 3 apeluri în vederea înștiințării, acestea fiind efectuate în intervalul orar 09:00 – 18:00, timp de maxim 3 zile lucrătoare.
Ridicarea premiilor se vor face la data indicată de către câștigător și în Optica Felicia selectată de către acesta.
În cazul în care în termen de 20 zile din momentul extragerii, Câștigătorul nu se va prezenta pentru a ridica premiul, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a utiliza premiul respectiv în mod unilateral.
Optica Felicia va depune toată diligența pentru desfășurarea în bune condiții a Tombolei ,, Descoperă orașele Europei,, și pentru diminuarea sau înlăturarea oricăror deficiențe. Pe toată perioada tombolei, doritorii pot afla detalii în orice farmacie Felicia, la numărul: 0(22) 32 33 33 / 067 323 333 sau pe  https://felicia.md/ro/page/tombola-optica-felicia/. 

Secțiunea 5. Premiile 

 Premiile oferite prin extragere la sorți sunt următoarele:


1. Premii: 3 Vouchere pentru un City Break pentru 2 persoane în valoare:
•I Extragere Paris – 600 Euro;
•II Extragere Veneția – 600 Euro;
•III Extragere Roma – 600 Euro;

* Valoarea voucherului turistic include:


•Zbor tur-retur din Chișinău;
•Taxele de aeroport;
•Cazare în cameră DBL 3 nopți/4 zile;
•Mic dejun la hotel;
•Asigurare medicală;


** Valoarea voucherului nu prevede:
•Excursii ;
•Transfer aeroport-hotel-aeroport ;


*** Datele de plecare sunt flexibile la alegerea câștigătorilor ( în limitele perioadei stipulate pe voucher).


Premiile vor fi înmânate exclusiv Câștigătorilor, nu pot fi schimbate și nu se poate cere contravaloarea în bani a premiilor acordate în cadrul acestei campanii.

Secțiunea 6. Regulamentul Tombola ”Descoperă orașele Europei”

Regulamentul Tombolei  ”Descoperă orașele Europei” este disponibil gratuit în toate farmaciile Optica Felicia și pe site-ul felicia.md

Secțiunea 7. Încetarea Tombolei ”Descoperă orașele Europei”

Prezenta Tombolă poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment în afara controlului, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Tombolă.


Secțiunea 8. Dreptul La Contestație

Participanții înregistrați la Tombola ,,Descoperă orașele Europei,, pot exercita un drept la contestație referitor la desemnarea câștigătorilor, în termen de 24 de ore de la desemnarea acestora, prin înregistrarea contestației la adresa de email marketing@felicia.md.


Secțiunea 9. Drepturile și limitarea responsabilității Organizatorului 

Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba unilateral oricând premiul oferit în cadrul prezentei Tombole, precum și condițiile de desfășurare a Tombolei, inclusiv și prevederile prezentului Regulament fără informare prealabilă.

Prezenta Tombolă desfășurată de către Organizator este considerată o acțiune publicitară, efectuată din contul organizatorului.Adăugat